Желанието на мегазвездата Лионел Меси да напусне Барселона разтърси футболния

...
Желанието на мегазвездата Лионел Меси да напусне Барселона разтърси футболния
Коментари Харесай

В Каталуния се подготвят за сбогуване с Меси

Желанието на мегазвездата Лионел Меси да напусне Барселона раздруса футболния свят. Отношение по тематиката вземат куп футболни величия и митове на каталунския клуб, които показват поддръжката си към Лео. Премиерът на провинция Каталуния Ким Тора към този момент даже си взе самобитно довиждане с аржентинеца в обществените мрежи.

" Каталуния постоянно ще бъде твой дом. Огромно благодаря за цялото това време, в което ни донесе толкоз благополучие, демонстрирайки отличен футбол. Имахме шанс да споделим част от живота си с най-хубавия футболист в света и също по този начин доста доблестен състезател. Никога няма да те забравим ", написа Тора в Туитър.

Припомняме, че Меси реши да се възползва от специфична уговорка в контракта си, която му разрешава да разтрогне след края на всеки сезон. Заради пандемията от ковид през тази година сезонът беше продължен. От Барселона настояват, че Меси е пропуснал периода, който е изминал през юни и са подготвени да се съдят с една от най-големите си митове. Фенове на Барселона се събраха разтревожени пред офисите на клуба в търсене на отговори за обстановката към Меси.
| Alguns aficionats i mitjans de comunicació es troben davant les oficines del Barça.
— Esports RAC1 (@EsportsRAC1)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР