Жега в живота на Черната Златка. Тя отново се носи

...
Жега в живота на Черната Златка. Тя отново се носи
Коментари Харесай

Жега в живота за Черната Златка. Нов мачо

Жега в живота на Черната Златка. Тя още веднъж се носи още веднъж на крилете на любовта. Златка Димитрова реши да постави завършек на всички спекулации по отношение на това дали има мъж до себе си и го сподели на първа фотография в Инстаграм, заяви БЛИЦ.

За никого не е изненада, че новото гадже на Черната Златка е още веднъж нацепен батка с татуировки. В последните години тя се е отдала на усилени тренировки във фитнес залата и напълно естествено да търси подобен човек до себе си.
-->
" Аз и Ти в себе си….. ", е написала Златка под фотографията, която е качила и надлежно оповестила новата си връзка. Лицата на влюбената двойка са скрити и не можем да разберем по какъв начин в действителност наподобява той.

Но пък от дребното, което се вижда, излиза наяве, че е с доста татуировки по цялото тяло и има добра физика, което е едно от условията на Златка към мъжете в последно време.

" Всичко остави в историята си,бъди здрава и доста щастлива и не робувай на жълтици ", поучават я в обществените мрежи.

Припомняме, че последната афиширана връзка на Златка е с фитнес гуруто Кирил Танев. Тя изпита съществено отчаяние от него, откакто я изостави и се хвана с милионерка. А с тази фотография в този момент поставя завършек на слуховете, че върви с възрастен и женен мъж. От дребното, което се вижда на фотографията, можем да сме сигурни, че не става въпрос за възрастен мъж, а за здрав, прав и млад мачо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР