Japan Airlines подарява на чужденци 50 000 двупосочни билети до

...
Japan Airlines подарява на чужденци 50 000 двупосочни билети до
Коментари Харесай

Японска авиокомпания подарява 50 000 билети на чужденци

Japan Airlines подарява на чужденци 50 000 двупосочни билети до разнообразни елементи на Япония за идващото лято, написа CNN, представени от economic.bg.
Кампанията за безплатните билети цели да насърчи туристите да прегледат по-малко посещаваните елементи на Япония и по този начин да намали потока от чужденци към Токио от 1 юли до 30 септември 2020 година, защото тогава японската столица ще е хазаин на Летните олимпийски игри.
Къде е уловката? За да завоюват от безплатните билети, кандидатстващите би трябвало да са жители на друга страна и посредством картата Mileage Bank на Japan Airlines да имат статут на постоянно пътуващи. Освен това няколко дни след кандидатстването няма да е ясно за къде ще е пътуването с безплатния билет.
Японската самолетна компания ще предлага по 4 локални дестинации, сред които да се избере, а излитанията ще се правят от летища Haneda в Токио, както и Itami и Kansai в Осака. Семейства и другари, пътуващи дружно, могат да аплайват като група (от най-много 4 човека) и да летят с един билет. Участващите в томболата ще схващат получават ли безвъзмезден билет в границите на 3 дни след кандидатстването.
Повече детайлности за томболата на Japan Airlines ще бъдат показани при започване на януари, а опцията за присъединяване ще е отворена от края на февруари. Кандидатурите ще се преглеждат на правилото „ Първи по време, първи по право “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР