Жабуренето с масло е древна стоматологична техника. Тази техника придобива

...
Жабуренето с масло е древна стоматологична техника. Тази техника придобива
Коментари Харесай

5 естествени лека за понижаване на кръвното налягане

Жабуренето с масло е антична стоматологична техника. Тази техника придобива международна известност заради успеваемостта при унищожаване на бактерии и поддържане на устната хигиена. Тя изисква жабурене с кокосово масло, което може да отстрани бактериите от най-скрития ъгъл на устата ви, където четката ви не може да стигне. Тя също може да помогне за поддържане на венците и увеличение на производството на слюнка. Освен поддържане на устната ви хигиена, жабуренето с масло има и някои неповторими изгоди за здравето на цялото тяло.

1.            Поддържайте хигиена на устната празнина
Ето за какво жабуренето със зехтин е извънредно потребно
Всички знаем, че зехтинът е целесъобразна лой при готвенето пред слънчогледовото олио и други Средиземноморската диета става все по-...

Проучванията демонстрират, че към 600 разнообразни типа бактерии живеят в устата ни. Редовното жабурене с масло заран може да помогне за унищожаване на неприятните бактерии в устата.

2.            Предотвратява кариес и понижава възпалението на венците

Бактериите унищожават емайла на зъбите и водят до кариес. Жабуренето с масло отмива такива бактерии, намалявайки риска от кариес. Освен това е дейно средство за попречване на кървене и отичане на венците.

3.            Намалява неприятния мирис

Лошият мирис или халитозата е постоянно срещан проблем, следен при към 50% от популацията. Една от  аргументите е покритието на езика, което улавя бактериите и предизвиква неприятния мирис. Остъргването на езика и жабуренето с масло могат да бъдат двете най-хубави благоприятни условия да се отървете от казуса.
Кокосовото масло прави магии с косата и кожата ни
Маслото, получено от кокос, се счита за в действителност доста потребно. Богато е на мастни киселини и разнообразни онтиоксиданти, настоящи подхран...

4.            Подобрява здравето на храносмилането

Ако постоянно страдате от проблеми с неприятно храносмилане, жабуренето с масло ще помогне. Процедурата може да подтиква храносмилателния тракт, което ускорява процеса на храносмилане и понижаване на проблемите със запека. Друга изгода е, че може да понижи риска от хронични болести.

5.            Полезно за здравето на сърцето

Проучванията, извършени за установяване  на дълготрайните изгоди от жабуренето с масло, също акцентират, че античният домакински лек е потребен и за здравето на сърцето. Изследванията демонстрират, че неприятната джука хигиена води до проблеми със сърцето. Когато правите процедурата, това предизвиква растежа на положителни бактерии в слюнката, вследствие на което вършиме по-добър избор на храна, която да понижи риска от сърдечно-съдови болести.

6.            Изборът на масло
Кокосовото масло - потребно и в кухнята и на тялото! Вижте всички използва.
Кокосовото масло може да бъде приложено на всички места, както в семейството, по този начин и в козметиката и в кухнята. Ако към момента не сте изпробв...

Най-добре е да употребявате кокосово масло. Органичното, екстра върджин или нерафинирано кокосово масло е по-ефективно от всеки различен тип масло като зехтин или слънчогледово масло. Има противовъзпалителни, антибактериални и антимикробни свойства. Наред с това е годно за консумация и безвредно. Опитайте се да не се жабурите със мощ и не поглъщайте маслото. Най-доброто време за процедурата е заран на празен корем.

7.            Как се прави

Стъпка 1: Вземете една супена лъжица кокосово масло в устата си и го жабурете 1 минута.

Стъпка 2: Изплюйте олиото и изплакнете устата си с вода. Можете да започнете с 1 минута и по-късно да увеличите времето.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР