J.D. Power публикува ново проучване на американския пазар, в което подрежда автомобилните

...
J.D. Power публикува ново проучване на
американския пазар, в което подрежда
автомобилните
Коментари Харесай

Volvo предлага най-доброто технологично изживяване

J.D. Power разгласява ново изследване на американския пазар, в което подрежда автомобилните марки въз основата на потребителската задоволеност от технологичната база, нейната интеграция и добавени функционалности, с която разполагат клиентите на борда на своите нови коли.

Проучването J.D. Power 2020 U.S. Tech Experience Index (TXI) Study е реалност вследствие на допитване измежду 82 527 притежателя на коли версия 2020 година 90 дни след тяхното придобиване.

TXI Innovation Index има за цел да даде реално измерение на успеваемостта на автомобилните компании да интегрират възможно най-иновативните технологии по възможно най-ефективния и комфортен за потребителите метод на борда на своите нови пазарни оферти.

TXI изследването анализира потребителските настроения към 34 технологични решения, които са групирани в четири категории- улеснение, автоматизации при положение на заплаха на пътя, енергийна успеваемост и устойчивост, и инфо-комуникация.

С най-високата оценка в J.D. Power 2020 U.S. Tech Experience Index (TXI) Study може да се похвали Volvo, която генерира общ резултат от 617 точки от вероятните 1000, като предлага високо ниво на съвременни технологии в цялата си продуктова гама. На второ място, с резултат от 583 точки се подрежда BMW, а на трето е Cadillac с 577.

Първата всеобща марка в класирането J.D. Power 2020 U.S. Tech Experience Index (TXI) Study, която не е представител на първокласния сегмент, е Hyundai, като тя заема шестото място с резултат от 556 точки.

В дъното на класацията на J.D. Power са MINI, Porsche и Jeep с резултати от надлежно 444, 453 и 486 точки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР