Иззети са незаконно притежавани части от оръжие и боеприпаси, установена

...
Иззети са незаконно притежавани части от оръжие и боеприпаси, установена
Коментари Харесай

Спецакция на полицията е проведена в Русе

Иззети са нелегално притежавани елементи от оръжие и муниции, открита е противозаконна дървесина, оголен е причинител на кражба от търговски обект

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвимите региони е извършена на 18.01.2023 година на територията на ОДМВР – Русе. В акцията са взели участие чиновници от разнообразни подразделения на регионалната дирекция.

В хода на интервенцията са осъществени инспекции на 374 МПС, 541 лица, 38 лица с престъпни прояви, издирени са 10 индивида по отношение на формирани преписки и досъдебни производства. Проверени са още и 17 пункта за цветни метали, 6 заложни къщи, 19 търговски обекта, 15 питейни и увеселителни заведения, 10 автоморги, сервизи и депа. По ЗМВР е арестувано 1 лице, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Русе.

Иззети са нелегално притежавани елементи от оръжие и муниции, открита е противозаконна дървесина, оголен е причинител на кражба от търговски обект и така нататък Регистрирани са общо 12 сигнала за закононарушения, формирани са 2 досъдебни производства. Съставени са 75 акта за открити административни нарушавания и 16 предупредителни протокола по ЗМВР.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР