Известно гадаене: Изберете карта и научете какво ви очаква! Никога не

...
Известно гадаене: Изберете карта и научете какво ви очаква!
Никога не
Коментари Харесай

Известно гадаене: Изберете карта и научете какво ви очаква!

Известно гадаене: Изберете карта и научете какво ви чака!

Никога не съм вярвала изключително в гледането на карти, само че взех решение да го направя, тъй като има една обстановка, която ме тормози доста. Минаха две седмици и всичко се случи съгласно гаданието. Това е знамение! Това известно гадаене ще ви помогне да разберете изхода от всяко нещо и ще ви покаже обстановката в нова светлина. Всичко, което би трябвало да извършите, е да се отпуснете и да изберете карта, която ви харесва! Основното нещо е да си визиите обстановката умствено.

Така че това са картите! Можете да изберете не повече от три карти!

1. Символизира мощен човек, организация. Също – знак на властта. Решаването на казуса зависи най-вече от това.

2. Неочакван асистент, сляпо доверие в обстановката. Всичко, от което се нуждаете, е да се доверите на събитията, които се случват, помощта ще пристигна от там, откъдето не очаквате.

3. Не е нужно да се притеснявате, всяко нещо по реда си. Събитията, които се случват, са единствено част от други значими събития. Изчакайте известно време и всичко ще се обясни.

4. Късмета ви съпътства!

5. Благоприятният излаз от обстановката е усложнен от вашите страхове и неустановеност. Повярвайте в сърцето си. Има неприятен човек в обкръжението ви, който скоро ще покаже себе си.

6. Предстоят ви някои компликации, преди обстановката да се позволи. Някой се състезава с вас и се пробва да заеме мястото ви. Не се отхвърляйте! Сега се нуждаете от вашето неизменност.

7. Някой популяризира неприятни злословия за вас. Не обръщайте внимание на това, занимавайте се със своите каузи и всичко ще бъде наред. Нека хората да бъдат такива, каквито са.

8. Решението ще пристигна скоро и ще донесе облекчение. Скоро обстановката ще завърши удобно. Каквато и карта да изберете, не забравяйте да благодарите за всичко, което ви се случва!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР