Известно е, че за да се отървете от много заболявания,

...
Известно е, че за да се отървете от много заболявания,
Коментари Харесай

Народна рецепта-чистач на червата!

Известно е, че с цел да се отървете от доста болести, е задоволително да изчистите червата си от слуз, фекални камъни и паразити. За 70 години живот през червата минава 100 тона храна и 40 000 литра течност. Фактът, че червата са нечисти, се дължи на честия запек, метаболитни нарушавания, захарен диабет, алергии, прекалено или незадоволително тегло, болести на филтриращите органи на бъбреците и черния дроб, болести на слуха и зрението, систематичните болести, вариращи от артрит до рак.

С помощта на клизми единствено дребна част от дебелото черво се почиства. Изчистването на червата благодарение на инсталация е много скъпо, лишава време и нарушава чревната микрофлора.

Приема на 1-2 ч.л. брашно от ленено семе, ви разрешава да изчистите изцяло дебелите и тънките вътрешности за 2-3 седмици от застоялата слуз, фекалните камъни и паразити. При това изцяло се резервира чревната микрофлора.

Внимание! Този способ способства за бързото нормализиране на тежестта и изгарянето на телесните мазнини. Лененото брашно би трябвало да бъде прясно смляно, по този начин е в положение да абсорбява и отделя токсични субстанции, шлаки от тялото, понижава равнищата на холестерола в кръвта.

 Ленено семе

Лененото брашно има необятен антипаразитен набор на деяние, има гибелен резултат върху доста типове хелминти, гъбички и вируси. Ленът има позитивен резултат върху регулирането на липидния метаболизъм.

Показание за банкет на ленено брашно

При възпалителни процеси на лигавиците на горните дихателни пътища, стомашно-чревния тракт, гастрит, колит, пептична язва и дуоденална язва, болести на пикочните пътища – пиелит, цистит, наднормено тегло, нарушен липиден метаболизъм.

Ленът е ефикасен за всекидневен банкет с профилактична цел.

Начин на приложимост за филтриране на червата

 Лен

1 седмица: 1 ч.л. ленено брашно + 100 г кисело мляко или кефир;

2 седмици: 2 ч.л. ленено брашно + 100 г кисело мляко, заквасена сметана или кефир;

Приемайте тази примес вместо закуска. Дебелите и тънките вътрешности се почистват от слуз, фекални камъни и паразити, освен това изцяло се резервира микрофлората на червата.

По време на интервала на филтриране е належащо да се съблюдава водният режим - да се пие вода до 2 литра дневно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР