Известно е, че за да се отървем от много заболявания,

...
Известно е, че за да се отървем от много заболявания,
Коментари Харесай

Народно средство за прочистване на червата

Известно е, че с цел да се отървем от доста болести, е задоволително да прочистим червата от слуз, фекални камъни и паразити. За 70 години живот през червата минава 100 тона храна и 40 хиляди литра течност. Нежното пречистване на червата е от значително значение за нашето богатство.

Β червата се натрупват повече от 15 кг фекални камъни, токсични боклуци от стомаха, отравящи кръвта и причиняващи непоправима щета на тялото ни.

За това, че червата са задръстени, свидетелстват нарушаването на обмяната на веществата, захарен диабет, алергии, непотребни или незадоволителни килограми, заболявания на филтриращите органи бъбреци и черен дроб, заболявания на слуха и зрението, проблеми с кожата, ноктите, косата, систематични болести, започващи от артрит и завършващи с рак.

С помощта на клизми се почиства единствено дребна част от дебелото черво (40-50 см).

Измиването на червата благодарение на уред е много скъпо, лишава време и нарушава чревната микрофлора. Има обаче и национални средства за пречистване на червата.

Ето някои скъпи препоръки:

 Чистите вътрешности работят по-добре

Вътрешен банкет на 1-3 лъжици на брашно от ленени семена, ще разреши за три седмици да почисти изцяло дебелите и тънки вътрешности, от фекални камъни и паразити. Това изцяло резервира чревната микрофлора.

Внимание!

Тази техника е способна за бързо нормализиране на тежестта и изгаряне на мастните натрупвания.

Брашното от ленени семена е в положение да всмуква и отстранява токсичните субстанции и шлаки от тялото, понижава неприятния холестерол в кръвта.

Има необятен антипаразитен набор на действие; има нездравословно влияние върху доста типове хелминти, гъбички, вируси. Ленът има позитивен резултат върху регулирането на липидния метаболизъм.

Ефективен за ежедневна превантивна приложимост.

Начин на приложение: Използва се като съставен елемент за подготвяне на смеси с антипаразитни свойства, 2-3 чаени лъжички на порция.

Почистване на дебелото черво с национално средство

 Прочистване на червата

1 седмица: 1 чаена лъжица брашно + 100 г кисело мляко

2 седмица: 2 чаени лъжици брашно + 100 г кисело мляко

3 седмица: 3 чаени лъжици брашно +150 г кисело мляко

Ако закупуването на брашно е проблематично, тогава просто купете ленените семена от аптеката и ги смелете в кафемелачка.

Вземете тази примес вместо закуска. Дебелото и тънкото черво се прочистват от слуз и фекални камъни, паразити, до момента в който чревната микрофлора е изцяло непокътната. По време на интервала на разчистване е наложително да се съблюдава водният режим: пийте вода до 2 литра дневно.

Внимание! Текстът е с осведомителен темперамент и не замества консултацията с доктор. При подозрения за здравословни проблеми и към този момент налични такива, се консултирайте със експерт преди приложимост на националното средство за пречистване на червата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР