Известният телевизионен журналист и водещ на емблематични предавания в ефира

...
Известният телевизионен журналист и водещ на емблематични предавания в ефира
Коментари Харесай

Милен Цветков загина в жестока катастрофа в София

Известният ефирен публицист и водещ на емблематични излъчвания в ефира Милен Цветков загина в жестока злополука в София.  

Тежкият случай стана край столичен мол.

Сблъсъкът е станал сред джип и лека кола в региона на мол " Парадайс " . Журналистът е умрял на път за болничното заведение , научи. 

Бил е с доста тежки контузии . Причините за случая се обясняват.

По неофициална информация на журналистът е чакал, съгласно разпоредбите, на червен светофар, когато върху него е налетял 22-годишен дрогиран лидер.
 злополука софия NOVA
 Милен Цветков злополука NOVA
 Милен Цветков злополука NOVA
 

Милен Цветков стартира кариерата си като кореспондент в Българска национална телевизия за предаването " Ку-ку ". Работи в неделното предаване на Бригита Чолакова. Дълги години водещ на " По света и нас ". През 2000 година става първият водещ на утринния блок на Нова телевизия " Здравей, България ". През годините прави още няколко излъчвания за малкия екран. Връща се за малко в Българска национална телевизия, след което още веднъж е на екран в NOVA. Води " Часът на Милен Цветков " в продължение на седем години.

Един от най-хубавите телевизионни водещи в ефира - експерт, перфекционист, с безподобен жанр и характер.

Екипът на Dariknews.bg изрича откровени съболезнования към фамилията и околните на Милен Цветков. Поклон пред паметта му!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР