Известният сръбски футболист Неманя Видич, който в началото на годината

...
Известният сръбски футболист Неманя Видич, който в началото на годината
Коментари Харесай

Видич: И аз ли трябва да стана престъпник, за да започна работа в сръбския футбол?

Известният сръбски футболист Неманя Видич, който при започване на годината подаде кандидатура за президент на Футболния съюз на Сърбия, само че скоро по-късно се отхвърли, обществено попита дали първо би трябвало да влезе в пандиза, преди да може да поеме всяка позиция в сръбския футбол.

„ И по какъв начин става по този начин, че Драган Джаич, който беше в пандиза и призна, че е взел участие в заграбване, и Звездан Терзич, който не потвърди невинността си, а производствата против него са остарели, управляват двете най-големи организации в сръбския футбол ФСС и Цървена звезда!? Това е въпрос, който всички би трябвало да си зададем “, споделя Видич в изявление.

Той съобщи, че това е " обръщение към всички хора в Сърбия да не гледат на работа, че няма значение дали си приключил добра или неприятна работа, значимо е да си политически подобаващ ".

Както сподели той, Джаич не съумя да потвърди своята непорочност в продължение на четири години, а по-късно получи помилван от тогавашния президент на Сърбия Томислав Николич. Според Видич с обстоятелството, че Джаич е отстранен, той е " признал, че е откраднал от Цървена звезда, т.е., че е взел участие в заграбване ".

Видич сподели, че Терзич е " горделив от това, че е в пандиза, споделя, че е срещнал доста качествени хора там ".

„ Нямам проблем Терзич да възпитава децата си по този метод. Но той изпраща тези послания на моите деца, на нашите деца. Че е добре да отидеш в пандиза, че това е метод да се укрепиш и да постигнеш триумф “, сподели Видич.

Той означи, че Терзич има " извънредно добър статус в обществото, кара хубава кола, има безценен часовник, пътува, движи се във " висшето " общество ".

„ И по какъв начин всеки младеж ще слуша татко си и ще върви на работа от 9 до 17 часа. Все повече деца желаят да бъдат Звездан Терзич. Искаме ли това да бъде образецът за нашето общество “, сподели Видич.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР