Известният пловдивски адвокат изрази публично изумлението си от осветяването на

...
Известният пловдивски адвокат изрази публично изумлението си от осветяването на
Коментари Харесай

Пловдивски адвокат за Георги Семерджиев: Полуидиот!

Известният пловдивски юрист изрази обществено изумлението си от осветяването на като предпазен очевидец. След формалното известие от националното разследване и прокуратурата излизат на напред във времето нови въпроси. Ето какво написа Кръстев по тематиката:

", този полуидиот, който умъртви друсан младите дами в центъра на на София, бил предпазен очевидец, публично оповестиха от националното разследване и прокуратурата. Чух и не повярвах. Ако това е по този начин, което е прекомерно евентуално, с това осветление, което му направиха, няма смисъл да го съдят.

Достатъчно е просто да го пуснат още през днешния ден и няма да доживее до на следващия ден. Господарите му и другари от наркотрафика и разпространяването на дрога, към този момент са му прочели присъдата, че ги е топил и разработвал. Присъдата е ясна каква ще е, а и ще бъде без право на обжалване. Та не знам какво да кажа.

Писано и неписано предписание е, че такива хора не се осветяват, просто тъй като други в никакъв случай няма да се съгласят да играят тази роля. Как ще вербуват службите оттук насетне представители от тези среди като предпазени очевидци, които да работят под прикритие, като ги осветяват при първи комфортен случай, не ми е ясно. Или разпоредбите се сменят в придвижване, което е неуместно. Но при всички случаи няма разумно пояснение. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР