Известният класик на научната фантастика Айзък Азимов отдавна предположи, че

...
Известният класик на научната фантастика Айзък Азимов отдавна предположи, че
Коментари Харесай

Земята е затвор, а Луната е контролната кула на надзирателите

 Известният класик на научната фантастика Айзък Азимов от дълго време допусна, че Луната не е натурален астрономически обект.

Всяко без значение проучване от този момент удостоверява изчисленията на Азимов и е потвърдено, че гравитационните характерности на Луната не са просто аномални. Това са тъкмо поправени стойности, нужни, с цел да се подсигурява, че Луната няма да излезе от земната гравитация и няма да бъде уловена от Слънцето, както би трябвало да бъде, в сходство със закона за всемирното притегляне.

Ето единствено някои от тези наблюдения.
1. Земята е изначално нестабилна планета
2. Човечеството е саморазрушително по подразбиране
3. Човечеството постоянно се води от някаква „ висша мощ “

Според публикация от 1995 година на Дон Акър, „ Дългата сага за лунните аномалии “, оповестена в списание UFO, има стотици странни феномени на повърхността на Луната, които НАСА в никакъв случай не си е направила труда да разкрие на необятната общност, само че все пак са били открити и следени от епохи. Въз основа на това Екер и други последователи на теорията, за която ще приказваме през днешния ден, допускат, че Луната е неестествен галактически транспортен съд, а не естествено небесно тяло.

Ето единствено някои от тези наблюдения.

Луната е по-стара от земята. Въглеродното датиране демонстрира, че Земята е на 4,6 милиарда години, а Луната е на 5,3 милиарда години.
Прахът към Луната, за който се счита, че е резултат от изветряне и разрушение на скали на повърхността на Луната, има химичен състав, който не съответствува с този на скалите на самата Луна. Освен това самият този прахуляк е с милиард години по-стар от Луната.
Докато Луната няма лично магнитно поле, лунните скали са някак си намагнетизирани.
Има доказателства, че кратерите на Луната са основани от вътрешни процеси, само че Луната в никакъв случай не е била задоволително гореща, с цел да образува вулкани.
Металите на повърхността й са по-тежки от тези в ядрото. (Обикновено по-леките метали са на повърхността, до момента в който по-тежките са по-близо до ядрото.)
Металите на повърхността са 80% исполин. Такова количество исполин няма даже на цялата планета Земя.
Има някаква странна сеизмична интензивност на Луната, само че няма бомбардиране с астероиди или придвижване на тектонични плочи.
Също по този начин на Луната бяха регистрирани повтарящи се проблясъци с червеникав цвят, които бяха неправилно взети за вулканични изригвания, след което орбитата на Луната се промени леко, приближавайки се до Земята. (Николай Козирев, 1958 година, обсерватория Лоуел, 1963 г.). Може би е по-логично да се допусна, че някой е присъединил моторите за конфигурация?

Горното, както и доста други образци, наподобява демонстрират, че Луната е била преместена в орбитата на Земята не инцидентно и не по волята на природата или вследствие на действието на някакъв астрофизичен закон.

Една известна доктрина допуска, че Луната съзнателно е била сложена на настоящето си местонахождение като щит, с цел да защищити Земята от астероиди. Ако приемем това за факт, остава въпросът кой я е пласирал? Бог? Странно и инцидентно стичане на галактически условия?

Нека се опитаме да не се стопираме на това по какъв начин Луната е сложена до Земята. И дано се съсредоточим върху обстоятелството, че тя в действителност беше сложена над нас.

И по този начин, теорията допуска, че някой е сложил Луната там, където е, което ви разрешава да се концентрирайте върху задачата на нейното слагане. Въз основа на избрани обстоятелства в разнообразни интервали са издигнати няколко теории, подкрепящи концепцията, че нашата планета е основана като тип затвор.

Една от теориите е, че това е гето за наблюдаване на нашия тип. Според друга Земята е нравствен затвор. Като оставим настрани въпросите за здравия разсъдък на хората, които цитират тези теории, дано да разгледаме обстоятелствата, на които се основават.

И дано се опитаме да приемем това с отворен разум, тъй като е напълно естествено, че когато се направи съмнение, което твърди нещо друго от това, което се преподава в учебно заведение, множеството хора го отхвърлят, без даже да обмислят доказателствата.

Но задачата на тази публикация е да даде на читателите храна за размисъл, а не да се опита да потвърди нещо.

1. Земята изначално е нестабилна планета

Тя не може да поддържа устойчиво и комфортно местообитание и вследствие на това да поддържа дългото битие на цивилизациите. Какви доказателства има в поддръжка на това изказване?

Непрекъснати трусове, вулканични изригвания и други „ естествени катаклизми “, които със забележителна периодичност унищожават всички култури, изпреварили времето си (Минойската цивилизация, Атлантида, Помпей, Дамган (Иран), Антиохия, епидемии в Източната и Западна Римска империя).

В последна сметка за никого не е загадка, че остарелият общопризнат модел на еволюция към този момент не работи. Красива картина за това по какъв начин хората постепенно, в продължение на стотици хиляди години, са се развивали, преминавайки от каменната и бронзовата ера, последователно изобретявайки всевъзможни науки – тази картина е изцяло унищожена.

Или от кое място идват следите под формата на мегалитите на Южна Америка, пирамидите на Египет и структурите на антична Индия, които са зашеметяващи със своето съвършенство? Това не е като постепенно прогресивно развиване от примитивното към комплицираното, нали?

Това е по-скоро като възходи и падения на цивилизации, достигащи избрана точка на най-високо развиване и по-късно изчезващи в мъглата на времето, оставяйки след себе си зашеметяващи монументи на предходното си великолепие и потомци, деградиращи върху руините на тогавашна велика просвета. И всичко стартира отначало.

Наистина ли наподобява разумно за някого, че човечеството се пробва да построи нещо върху такава нестабилна основа, способна да унищожи за минути всичко, реализирано от хилядолетия? Може ли да има някаква друга причина с изключение на обстоятелството, че те просто нямат различен избор и опция да трансформират местообитанието си?

2. Човечеството е саморазрушително

Факт е, че някои хора не понасят други. Войни, набези, грабежи, убийства, изнасилвания, закононарушения и всичко, което можете да си визиите, се прави от някои хора за да наранят други. Не е ли като това, което се случва в затвор, цялостен с нарушители?

Хората биват пускани зад решетките, когато дребни закононарушения (извършени от обособени лица или дребни групи), само че широкомащабни, по-насилствени и кървави „ произшествия “ са записани в човешката история като значими събития. Всички тези кръстоносни походи, международни войни, революции и цивилен войни, Чингис хан и Атила. Те са записани в учебниците по история и се учат в учебните заведения. Има ли смисъл от това?

3. Човечеството постоянно е водено от „ висша мощ “

Нека да разгледаме някои от великите в историята. Александър Велики, Чингис хан, Атила, Барбароса, Иван Грозни, Мао Цзедун, Бенито Мусолини, Червените кхмери. Този кървясъл лист няма край, а общият брой на техните жертви е към един милиард мъртви.

Да, цифрите са точни. Един милиард починали във войни, водени към „ по-велика идея “. Един милиард души, пожертвани „ в името на Висша мощ “ (заменете Висша мощ с името на всеки господ или религия по ваш избор). Ние пълзим из нашата планета, унищожавайки се един различен в опит да установим нов ред или да потвърдим истинността на нова религия.

Знаете ли кой е най-хубавият метод да контролирате огромен брой пандизчии? Като си поддържат бандитските структури вътре в пандиза. Една група против друга. И да не им се разреши да се обединят в освен това или по-малко структурно и самоуправляващо се.

Вярно е: Разделяй и владей. Най-старият трик в историята. 756 000 пандизчии във всички затвори по света са изгубили живота си вследствие на вътрешни битки сред банди отвън стените на пандиза. И защо? Идеология, раса, метод на деяние, вяра, водачи.

Има ли сходни функционалности? Със сигурност!

Все отново би трябвало да се признае, че няма безапелационни научни доказателства в поддръжка на изказванията на тези, които считат, че Земята е планета затвор, а Луната е стражева станция.

Също по този начин няма рецензирани изследвания, които да поддържат наблюденията, които Дон Акър цитира в публикацията си. Например, няма доказателства за съществуването на голямо количество исполин на повърхността на Луната, а хипотезата за кухата Луна е просто физически невъзможна.

Тази доктрина сигурно надвишава обичайна научна позиция и наподобява повече на сюжет на научнофантастичен филм. Във всеки случай нашата задача на тази планета е извънредно забавна тематика за размисъл. Естествено е хората да се съмняват в задачата си в живота. Имайки поради цялата неправда и страдалчество, което се случва в света, излиза наяве за какво пораждат сходни теории.

Така че дано се дистанцираме от безумните изказвания на тази доктрина и да я разгледаме в преносен смисъл.

Независимо дали Земята е нашият затвор или не, нашата цел на тази планета е да станем по-добри хора. И не е нужно да сте откривател на НЛО или теоретик на конспирацията, с цел да се съгласите с това.

По материали на etm-club.site

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР