Известният холивудски актьор Брус Уилис (68) беше диагностициран с фронтотемпорална

...
Известният холивудски актьор Брус Уилис (68) беше диагностициран с фронтотемпорална
Коментари Харесай

„В него няма живот“: Брус Уилис тотално спря да говори, жена му сподели тъжната новина

Известният холивудски артист Брус Уилис (68) беше диагностициран с фронтотемпорална деменция през февруари предходната година. Година преди този момент се разбра, че има афазия – нарушаване на говора. Поради заболяване се отхвърля от актьорството и изцяло се отдръпва от общественото пространство.

Брус Уилис прекарва време със фамилията си, което постоянно написа за здравето му в обществените мрежи.

Неговата брачна половинка Ема Хеминг Уилис, на 45 години, постоянно осведоми многочислените си почитатели за положението му и покачва осведомеността за деменцията.

– Боря се с гузна съвест, тъй като знам, че имам запаси, които другите нямат. Когато имам опция да изляза на разходка, с цел да прочистя главата си, си мисля какво е за всички сътрудници, които се грижат за някой болен. Когато нещо, което споделям, получи медийно внимание, знам, че има хиляди неразказани истории, всяка от които заслужава съчувствие и грижа – сподели Ема в блога „ Sunday Paper “ на Мария Шрайвър, някогашната брачна половинка на Арнолд Шварценегер.

 Брус Уилис

Все отново тя сподели, че е намерила смисъл в шерването на тяхната история, която се надява да помогне на някого.

– Виждам, че това, което споделям, е значимо за другите, които може да се борят, и в дребна степен ги кара да се усещат видени и разбрани – сподели брачната половинка на Брус Уилис.

Неговият другар Глен Гордън Карън по-рано разкри, че артистът не е добре.

– Мисля, че той знае кой съм аз единствено в първите минути от диалога ни. Вече не приказва, преди четеше буйно, само че в този момент се отхвърли и от това. Всички тези умения към този момент не са му налични. Когато си с него, знаеш, че това е Брус и си признателен, че е там, само че той към този момент е изгубил насладата от живота – сподели той.

Източници, близки до фамилията, споделиха, че Брус изцяло е спрял да приказва. Брус и брачната половинка му Ема имат две дъщери Мейбъл (11) и Евелин (9), а от брака си с актрисата Деми Мур (61) той има три дъщери: Румър (35), Скаут (32) и Талула (30)..

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР