Известни столични извършители на кражби са били хванати по време

...
Известни столични извършители на кражби са били хванати по време
Коментари Харесай

Заловиха четирима обирджии в Пазарджик

Известни столични причинители на обири са били хванати по време на следващия им удар от пазарджишки криминалисти, оповестиха от Министерство на вътрешните работи . През май били подхванати дейни дейности от структурите на регионалната дирекция за противопоставяне и предварителна защита на домовите обири и обирите от офиси на компании. В хода на оперативните дейности в полезрението на униформените попаднали трима столичани на възраст 48, 49 и 54 години. Мъжете били с голям брой криминалистически регистрации за взломни обири от жилища и касоразбивания.

В хода на извършените полицейски дейности било открито, че вниманието на мъжете е ориентирано към къща, благосъстоятелност на 45-годишна жена от Пазарджик . В петък била извършена полицейска интервенция, когато мъжете създали опит да отворят входната врата на жилището на жертвата и те били арестувани от полицейските екипи. Заедно с тях бил задържан и 22-годишен мъж от Пазарджик, който подпомагал групата с информация.
 Снимка 575727
Източник:

От мъжете и автомобила им са били конфискувани мобилни телефони, заготовки на ключове, тръбен ключ, щанга вид " кози крайник " и ръкавици. На четиримата са им наложени полицейски ограничения за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под надзора на Районната прокуратура-Пазарджик. Продължава работата по изясняване и документиране на незаконната им активност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР