Известната като транссексуална икона Аманда Лепор за пореден път скандализира

...
Известната като транссексуална икона Аманда Лепор за пореден път скандализира
Коментари Харесай

Транссексуалната икона Аманда Лепор за пореден път скандализира с визията си

Известната като транссексуална икона Аманда Лепор за следващ път скандализира с ексцентричната си визия. Тя се появи на кино премиера в Ню Йорк и събра всички погледи с обилното си деколте, написа "Дарик ".

Вярна на себе си, русокоската бе избрала провокативен тоалет, състоящ се от бюстие и пола, разкриващи доста от тялото й. Модните спецове незабавно обявиха, че Аманда е позволила гаф с прекомерно впитите си облекла, които акцентират минусите на фигурата й.

Аманда Лепор е една от най-известните транссексуални персони. Родена е като мъж през 1967 година в Ню Джърси. Подложила се е на голям брой интервенции, с цел да наподобява по този начин, както през днешния ден. Тя е известна като дамата с най-скъпото тяло в света, имайки поради средствата, които е вложила в десетките интервенции.

Блондинката сполучливо „ осребри “ нетрадиционната си визия. Участвала е в редица реклами, фешън задължения, клипове. Често е упреквана, че прекрачва съществено границата сред положителния усет и труфя и че наподобява просташко.

Тя обаче показва високо самочувствие при всяка нейна поява на аления килим.
6
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР