Вече няколко години сме свидетели на непрестанно натрапващата ни се

...
Вече няколко години сме свидетели на непрестанно натрапващата ни се
Коментари Харесай

Приключенията на Гошо Боеца, щатния доносник на властта. Винаги ще ви вярвам, Генерале!

Вече няколко години сме очевидци на непрекъснато натрапващата ни се политика за правдивост и честите подканяния на ръководеното от Георги Георгиев придвижване БОЕЦ за поддръжка в разнообразни дела.

" Феноменът " Гошо, който все по-често ни приказва от името на жителите, назидава същите тези жители, като занимава обществеността с персоната си.

Нарекъл себе си " новата Боримечка на статуквото ", видинският пазач на недоволството се вживява в ролята на измъчван и репресиран. Това е номерът му в живота - да се изкарва непрекъснато жертва.

Лошият му, застрашителен взор и нелошият правопис подсигуряват на Георги Георгиев почитатели в обществените мрежи, достъп до избрани, определени от него национални медии и най-много да показва императивно грешниците, съвсем като актуален Савонарола.
свързани новини133532на 13.02.202225436на 28.04.2021
Георги Георгиев извървява своя път към славата, следвайки правилото „ проба-грешка “, само че най-много " кой колкото даде ".

Началото на кръстоносния поход на Георги Георгиев е обвързвано с верноподаническо угодничество на ГЕРБ. За да засвидетелства своята лоялност и преданост, Георги Георгиев става локален координатор на партията в град Видин.

Кариерата му на партиен водач и координатор, на стожер на справедливостта и безкомпромисната битка против обири и злоупотреби приключва скоропостижно, откакто е махленски в кражба на членския импорт на партийната каса и е изпъден от заемания пост.

За да резервира поста си и най-много облагите, с които го е дарила партия ГЕРБ, Георги Георгиев плаши с гладна стачка и самозапалване, като упорства прегрешението, както назовава той кражбата, да му бъде простено.

Нещо повече – Георгиев написа писмо до водача на партията Бойко Борисов, в което енергично декларира: „ Винаги ще Ви имам вяра, Генерале! “.

След като се проваля, той насочва напъните си в посока отплата до кръв.

За да осъществя упоритостите си, Георгиев демонстрира невероятна еластичност, като генерира голяма ненавист към всеки и всичко, което не е според с неговата позиция и намира съидейник и финансист на концепциите си в лицето на беглеца Цветан Василев.

С учредяването на Неправителствени организации „ Боец “ видинчанинът получава нужната му легитимност, с цел да се среща с тогавашния ръководител на Върховен касационен съд Лозан Панов, както и да пуска сигнали със съмнителна меродавност, да дава изявленията и да изисква особено отношение към персоната си.

В случаите, когато не получава търсеното от него внимание и „ почитание “, той включва и друг боеприпас – псувни и плесници. Но до момента в който невъзпитанието в обществените мрежи му носи популярност, то побоят над публицисти от Канал 3 му донася обвиняване от прокуратурата. Причина за експанзията му е въпрос на медията по какъв начин тъкмо се финансира „ Боец “. Но склонният да изобличава и сочи с пръст Георгиев не обича да бъде в ролята на изобличаван.

За да защищити себе си, Георгиев употребява показно нежната си миловидна брачна половинка за предлог, че пази нея, което слага под подозрение притежаваните от него морални полезности - точно тези, за които самоуверено подлага на критика набелязаните за цели.

Въпросът за финансите постоянно изнервя Георги Георгиев. Той мечтае да бъде схващан като публичен активист, работещ неуморно и безкористно. Затова не е и известна нито една негова служба, която да му разрешава да генерира приходи.

Разбира се, стартирането на сигнали и посочването с пръст на непознатите провинения са безвъзмездни дейности, само че паралелно с тях е надълбоко незнайно по какъв тъкмо метод видинчанинът развива активност и се грижи за фамилията си.

Известно е обаче кой заплаща за доматите и яйцата, с които обстрелва държавни институции, когато не му бъде обърнато внимание. Вероятно от лептата, която му се дава регулярно, той заделя и за фамилията си.

Когато обаче видинчанинът и брачната половинка му заболяват от Коронавирус, се оказва, че не различен, а тъкмо напоително хуленият Борисов изпраща кола за спешна помощ и те се лекуват при ВИП-условия, надлежно във ВМА и в Правителствена болница. Това ни минимум не смущава самозванеца, който и от болничното легло сипе закани против проф. Мутафчийски и против самия Борисов.

Официалната позиция на властта е, че са избавили двама български жители в тежко здравословно положение.

Жестът на ръководещите и държанието на Георгиев поляризират публичното мнение, само че за малко.

Скоро откакто е оздравял благодарение на „ неприятните “, както обича да ги назовава Георги Георгиев, боецът за независимост и правдивост още веднъж е на улицата, употребявайки заучени клишетата, рецитирайки ги с жар и нахално самопредлагайки се на всеки, който би могъл да заплати, с цел да е негов рупор.

Моментът е удобен, тъй като в страната се организират митинги против държавното управление на Борисов и личността на Иван Гешев като основен прокурор. На площада се зараждат партии и придвижвания със заряд да влязат във властта.

За пръв път видинчанинът се сблъсква с хора, не по-малко изобретателни в перверзиите си от него.

Той би трябвало да оцелее непременно измежду „ новия хайлайф “, тъй като в противоположен случай никой от спонсорите му няма да се нуждае от неговите услуги. Най-добрият метод за оцеляване е да се сближи с тях.

Най-близки по кресливост се оказват „ Отровното трио “.

Проблемът е, че и двете формирования се борят за благоразположението на едни и същи олигарси, по тази причина и естествено влизат в състезание между тях. Ябълки на раздора не липсват – изначало е кой кого заглушава на площада с тонколоните си.

„ Така е, макар че имахме спогодба. Те потвърдиха, че ще бъдем дружно. Дойдоха в 18 часа и пуснаха колони, ние на колони не можем да се бием, не ни е това задачата. Изолирани сме от тяхната естрада, само че ние не сме микрофонни революционери “, гневи се „ боецът “ на „ отровните “.

Той е първият, който признава за раздорите измежду протестиращите:

„ Лично ми бе препоръчано БОЕЦ да се включим в този план, в който вземат участие триото, Мая Манолова, Настимир Ананиев и т.н,. като Арман ми сподели, че са говорили и със Слави, само че той „ за в този момент е на кантар “, само че отново щели да приказват. Категорично отхвърлих БОЕЦ да имаме каквото и да е общо с сходен политически Франкенщайн, без идейна основа и само за да обслужи властовите упоритости на шепа хора. Това не дава никакви решения, нямаме потребност от нов ГЕРБ, а и БОЕЦ сме декларирали и взели своето решение да не участваме в борбата за властта, а водим борбите си на гражданския фронт. “

След като всички негови опити да придобие лична легитимация във вакханалията на митингите не съумяват, той нападна персонално съратниците си:

„ Николай Хаджигенов е несръчен юрист и неподобаващ човек, който употребява доверието на хората, с цел да се прави на " бранител " по медийно известни каузи, а по-късно изоставя и делата и клиентите си. Наричам сходни хора " паразити ". Използваш жителите и медийно нашумели каузи, като самичък се натискаш да бъдеш юрист по тези каузи. Така влизаш в медиите, изграждаш си облик на бунтовник и бранител на онеправданите. После претупваш делата и изоставяш клиентите си, като мине медийният интерес към тези каузи. Катериш се по гърбовете на жителите, с цел да се добереш до властта и осребряваш интензивността си посредством 4-цифрени възнаграждения. Ставаш безценен юрист, щото си станал и доста прочут, депутатин си, имаш " неофициални контакти ". Лично пострадал съм от " отбраната " на " Отровния ". Скоро ще се срещнем с него, в това число и в правосъдна зала. “

Същото държание, същата измама, както към всички, за чието внимание е копнял и от чиито услуги се е употребил!

Георги от „ Боец “ знае добре, че сега, в който влезе във властта, безотчетните му финансови средства ще секнат.

Гражданската му съвест се простира до задължението да заявява персоналните си средства. Затова и той по никакъв метод не желае да бъде обществен.
Далеч по-удобна му е ролята на пощенска кутия. За задачата той ще рови в персоналните архиви на хората, ще плете измислени зависимости, тъй като единствено тази паяжина ще защищити самия него от въпроси, чиито отговори карат юмруците му да се задействат.

Георги Георгиев е занаятчия във фабрикуването на неистини, компромати и рови в от дълго време претърпени персонални истории, псува, истеризира и упорства, че той е жителите. Може би е време благодетелите му да се насочат към различен вид гласност, не толкоз карикатурен и безразсъден.

Защото Гошо не е България. Той е алчното лице на войнстващата незначителност, която с викове се пробва да заглуши всичко и всеки, който може да я разобличи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР