Известната българска актриса и каскадьор Яна Маринова е посланик на благотворителния турнир по

...
Известната българска актриса и
каскадьор Яна Маринова
е посланик на благотворителния
турнир по
Коментари Харесай

„Да сме отговорни шофьори не е клише“, припомня Яна Маринова, посланик на „Мисия Безопасност“


Известната българска актриса и каскадьор Яна Маринова е дипломат на благотворителния турнир по пътна сигурност, организиран от автошкола „ Василеви “ в подкрепа на Holiday Heroes

„ Да сме виновни водачи и да не спираме да се учим, ревизираме своите знания и съблюдаваме разпоредбите за движение по пътищата не е факсимиле. “, споделя в специално видеообръщение Яна Маринова. Родната звезда, известна с участието си в редица български и чуждестранни продукции, се трансформира в посланик на „ Мисия Безопасност “, първото съревнование по пътна безопасност за компании, организирано от автошкола „ Василеви “ в подкрепа на Holiday Heroes.

Благотворителният шампионат, ще се проведе на 14 и 15 октомври в образователните центрове и полигона на автошкола Василеви, като целта на надпреварата не е да се демонстрират високи скорости и опасно шофиране, а тъкмо противоположното, участниците да опреснят своите теоритични и практически знания в своеобразен тийм-билдинг, част от стратегиите за корпоративна обществена отговорност.

20% от таксите за присъединяване в „ Мисия безопасност “ ще поддържат коледната кампания на Holiday Heroes и ще донесат повече усмивки в празничните дни в края на 2017 година

Всяка компания може да взе участие с неограничен брой екипи, като съгласно регламента, всеки тим се състои от четири души. Първият ден от състезанието е отдаден на теоритична подготовка и проверка на теоритичните познания на участниците, които ще вземат решение листовки, а вторият, ще изпита практическите умения на полигона.

„ Състезавайте се с задача. Станете героите на деня и ще дарите усмивки и топлина за нуждаещите се на Коледа “ е призива и посланието на Яна Маринова към тези, които желаят да се включат в надпреварата.



Повече информация, както и регистрационната форма за „ Мисия Безопасност “ може да откриете тук

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР