Известен милионер, чийто частен клуб е любим на звездите от

...
Известен милионер, чийто частен клуб е любим на звездите от
Коментари Харесай

Показно убийство тази сутрин! Милионер и любимец на тв звезди екзекутиран с 20 куршума в бентлито му

Известен милионер, чийто частен клуб е обичан на звездите от телевизионния сериал TOWIE и предприемача Мохамед ал Файед, е убит пред първокласния си дом в Коста дел Сол, написа dailymail.co.uk.

``
реклама

Марко Якут е екзекутиран към 3 часа тази заран на влизане в гаража си със своето „ Бентли “. Килърът му го е чакал пред вилата му на тиха жилищна улица в първокласния квартал Сан Педро де Алкантара, покрай Марбе.

Марко, който е испанец с марокански генезис, е убит с повече от 20 патрона, а полицията счита, че килърът го е чакал прикрит зад резервоар за колички. 

Видеоклиповете демонстрираха черната кола на Якут, засипана с патрони.



Един свидетел, който поискал да остане неизвестен, е чул два изстрела и е видял кола, с която се допуска, че килърът е избягал от мястото.

Полицията търси за убийството 49-годишен мъж с име Абделхади.

Англо-говорящият бизнесмен Якут е разказан като притежател на минимум пет добре познати нощни клуба в Пуерто Банус, в това число и обичания на девойките от TOWIE.



Ужасното ликвидиране е последното от редица незаконни произшествия в Коста дел Сол през последните месеци.

Миналия месец французин, който има връзки с наркотрафика, е бил убит пред дома си в влиятелен регион на Марбея от палач, който е избягал с мотоциклет.

На 27 октомври 2018 година холандски разбойник е убит пред други гости в суши ресторант в курорта Беналмадена.

През септември 2018 година 24-годишен британец е намушкан два пъти в краката от нападател, който го е нападнал на улицата без предизвестие в известния курорт Пуерто Банус.

Десет дни по-рано 35-годишен британец е прострелян, намушкан и пребит, откакто е бил похитен от тайфа нарушители за договорка с опиати. 

Жертвата на изтезанията по-късно е разпозната като Крейг Моран, който е лежал 13 години в пандиза поради присъединяване в убийството през септември 2003 година на бижутера в Нотингам Мариан Бейтс.

През октомври две бомби избухнаха в границите на минути близо до дома на предприемач в Коста дел Сол. Никой не пострада от гърмежите, само че те предизвикаха вреди на две здания.

Миналия месец испанската полиция разгласява изключителни фрагменти, показващи по какъв начин мъж с качулка взривява първокласни коли.

Превод: „ Петел ”

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР