Известен анализатор на криптовалути прогнозира, че на фона на настоящия

...
Известен анализатор на криптовалути прогнозира, че на фона на настоящия
Коментари Харесай

Меме криптовалута скочи с 500% за месец – ще продължи ли бичия тренд?

Известен анализатор на криптовалути предвижда, че на фона на сегашния бичи пазар Floki (FLOKI), съперник на известната Shiba Inu (SHIB), е на път да заблести.

Aнализаторът, прочут като Inmortal, вижда обещаващи вероятности за Floki , базирайки се на обилни актуализации на плана.

Inmortal посочи идните развития, като съобщи: “За четвъртък е планувано доста известие, последвано от публикуването на пътната карта в петък. Инерцията зад Floki наподобява неудържима, което я нарежда като водеща меме монета в този пазарен напредък ”.

Съобщава се, че Floki, дружно със съпътстващия го план TokenFi, платформа за криптовалута и токенизация на активи, си обезпечава публично партньорство със Световното състезание по тенис на маса, чийто хазаин този месец е Южна Корея – събитие, което се чака да притегли публика от 450 милиона фенове.

Екипът на Floki разкри проекти за пътна карта на плана, която включва въвеждането на финансов артикул, предлагащ контролирани цифрови банкови сметки, финансирани с токени FLOKI.

Тези сметки, планувани да дават дебитни карти и налични в щатски долари, евро и английски лири, ще бъдат улеснени посредством стратегически сътрудник, лицензиран в четири основни юрисдикции: Канада, Испания, Доминика, Австралия и ОАЕ.Инициативите на Floki се разгръщат и върху услугите за стейкинг.

Към момента на последната актуализация FLOKI се търгува на цена от $0.000236, отбелязвайки растеж от над 12% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР