Извелият Астана до четири поредни титли на Казахстан Станимир Стоилов

...
Извелият Астана до четири поредни титли на Казахстан Станимир Стоилов
Коментари Харесай

Мъри отново става национален селекционер

Извелият Астана до четири следващи трофеи на Казахстан Станимир Стоилов е измежду любимците за селекционерския пост на казахстанския народен тим. Това разкри пред " България през днешния ден " футболният сътрудник Мирчо Димитров. Както е известно, в края на годината договорът на Мъри с първенеца в Премиер лигата изтича.

" Говорил съм с шефовете на казахстанския футбол и работим по разновидността българин да поеме националния им тим. Там са извънредно удовлетворени от работата на Мъри Стоилов, Димитър Димитров и Стойчо Младенов. Вариантът е българин да е селекционер, а негови помощници да са локални експерти ", разкри Димитров.

" Специално Стоилов няма потребност от акомодация, приказва съвършено езика и би приключил доста добра работа. Друг е въпросът дали той ще се съгласи. Никой не е реализирал такова нещо, каквото българските треньори направиха в Казахстан. Те са боготворени там. Решението за бъдещето е в ръцете на Станимир ", добави още сътрудникът.

" Стоилов има доста предложения. Според мен би трябвало да потърси ново предизвикателство отвън Астана. Ако изиска, може да остане в Казахстан и 100 години, толкоз е почитан. Интерес към него има и от съществени тимове от съветското състезание ", сподели още за край Димитров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР