Извършилият чудеса с Реал Мадрид Зинедин Зидан напусна кралския клуб.

...
Извършилият чудеса с Реал Мадрид Зинедин Зидан напусна кралския клуб.
Коментари Харесай

Изненада: Легендата Зинедин Зидан напуска Реал Мадрид

Извършилият чудеса с Реал Мадрид Зинедин Зидан напусна " кралския клуб ". Шокиращата вест разгласи персонално френската легенда, който свика незабавна конференция, с цел да разгласи отдръпването си от поста старши-треньор на 13-кратния отличник в Шампионска лига, заяви Sportlive.bg.
Изненадващият ход Зидан предприе през днешния ден, като организира едночасова среща с Флорентино Перес преди да излезе пред медиите и да разгласи своето изненадващо решение. Президентът на " белия балет " се е опитал да разубеди постигналия зашеметяващи резултати с Реал експерт, само че Зизу е бил безапелационен в желанието си да се откаже от поста си.
" Взех решение да не не преставам като треньор на Реал Мадрид през идващия сезон ", сподели Зизу по време на конференцията, свикана по неотложност към час преди оповестяването на новината.
" Обичам този тим и е време да спра да бъда негов треньор. Клубът има потребност от смяна, с цел да продължи да печели, от нова методология. Реал Мадрид има потребност от нов път и това е повода да се отдръпва ", разгласи още той (вижте цялостното изявление на Зинедин Зидан в Sportlive.bg).
Френската легенда пое Реал Мадрид през януари 2016 година, когато уволнен беше Рафаел Бенитес. Неочаквано още в края на сезона Зидан ликуваше с купата в Шампионска лига, извеждайки клуба до 11-ия трофей от най-комерсиалния клубен шампионат. Оттам насетне Зизу трансформира Реал Мадрид в най-доминиращия тим на европейско равнище, печелейки Шампионска лига не два, а цели три пъти, и то подред. Именно след триумфа в Киев именитият №5 на Реал Мадрид взе решение да напусне клуба за повторно - един път като футболист, а в този момент и като треньор.
Единственият трофей, който Зизу не съумя да завоюва отпред на " кралете ", беше Купата на Краля.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР