Извънземните скараха сина и внучката на бившия соцпремиер Гриша Филипов.

...
Извънземните скараха сина и внучката на бившия соцпремиер Гриша Филипов.
Коментари Харесай

Извънземни скараха наследниците на Гриша Филипов

Извънземните скараха сина и внучката на някогашния соцпремиер Гриша Филипов. Никой няма право да излага Българска академия на науките и професорите в БГ, без даже да е подобен, разгласи писателката Людмила Филипова във Facebook по адрес на своя чичо Лъчезар Филипов. Повод за разногласието станаха разкритията на астрофизика за извънземните форми на живот, написа " Телеграф ".

Критика

Голям смях, чичо ми, който мисли, че е професор от Българска академия на науките, е оповестил, че измежду нас има 80 типа, възмути се писателката. Аз от години съм се заровила в квантовата физика на Вселената и съм дала обещание, че до лятото в магистърската си теза ще обясня Тъмната сила, която е 68% от Вселената ни и ни изяснява еволюцията й и бъдещето ни, закани се Людмила Филипова. Разликата била, че тя стъпва на 100% потвърдена физика, а той на 0% потвърден ментален контакт с извънземните. Е, огромна фамилия сме, покриваме цялостния бранш от астрофизика, написа Людмила. Тя подчера, че от Българска академия на науките категорично са помолили Филипов да не ги меси в тези " нелепости за извънземни ". Молим и от фамилия Филипови, апалира писателката, която кара магистратура по астрономия към физическия факултет на СУ.

Отговор

Не контактувам с нея. Това момиченце за мен избива комплекси, аз съм астрофизик по тапия, разяснява Лъчезар Филипов. Не знам по какъв начин човек може да стане астрофизик от три семестъра, добави той и акцентира, че учил 6 години в московския университет.

Минал си някакви курсове и можеш да четеш някакви по-сложни думички, само че това не ти дава правото да афишираш, сподели той по адрес на племенницата си. Ученият показа, че с Людмила се скарали през 2008 година, когато тя работела като пиар и желала да издава книгата на татко му. Отговорил, че съгласно наследството на Гриша Филипов синовете му са тези, които ще издадат книгата, когато е комфортно времето. Аз я издадох през 2009 година, призна Филипов. Разказа също, че татко му забранил на него и двамата му братя да се занимават с политика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР