ИЗВЪНРЕДНО! Убиха 30-годишна бизнес дама, България в потрес Шокиращи подробности

...
ИЗВЪНРЕДНО! Убиха 30-годишна бизнес дама, България в потрес Шокиращи подробности
Коментари Харесай

Зловеща заплаха под СНИМКА на Вики в деня на убийството

ИЗВЪНРЕДНО! Убиха 30-годишна бизнес дама, България в шок Шокиращи детайлности за жестокото ликвидиране на тв водещата Вики

Злокобно известие е било оповестено на Facebook страницата на русенската бизнесдама Виктория Маринова в деня, в който тя е била убита. Авторът му е мъж с профил без фотография и спомагателна информация.

На 2 октомври – 4 дни преди убийството, Маринова е разгласила своя фотография от годишната среща на Националното съдружие на общините. Красивата телевизионна директорка незабавно притегля благосклонностите, изключително на мъжете, като един от тях разяснява въодушевено: „ Ще го счупя този тв приемник “, намеквайки, че би желал да е по-близо до нея. Отдолу, обаче, тайнственият мъж с профилно име Теодор Добрев, брутално го заплашва: „ Ако счупиш този тв приемник, ще ти счупя ръчичките “.

Коментарът звучи като ревностно предизвестие, въпреки че претекстовете за него остават неразбираеми. По-притеснителното е, че той е изработен в същия ден, в който Маринова е убита, написа Блиц.

Припомняме, че сигналът за закононарушението е подаден към 14:20 часа през вчерашния ден във Второ РПУ в Русе. В 13.00 часа през днешния ден окръжният прокурор Георги Георгиев и зам.-директорът на полицията Илиян Енчев ще дадат детайлности по случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР