Извънредна новина! Президентът на Русия Владимир Путин се похвали, че

...
Извънредна новина! Президентът на Русия Владимир Путин се похвали, че
Коментари Харесай

Първа реакция на речта на Путин в CNN: Действително много важна новина!

" Извънредна вест! Президентът на Русия Владимир Путин се похвали, че има нови ракети с нуклеарна енергоустановка, способни да доближат която и да е точка на света " - по този начин разясниха в CNN днешното изявление на президента на Русия пред Федералното заседание. Репортажът от Москва за американската публика бе воден от кореспондента на CNN Матю Чанс.

" Преди всичко това стартира като доста... към двете камари на съветския парламент. До съветските избори остават три седмици и ставаше въпрос и за стопанската система. Но ненадейно тонът на изявлението се промени и президентът на Русия Владимир Путин стартира да приказва за тези... новите, както той се изрази - " неуязвимите ракети ", които са минали тествания през последните месеци и в този момент са въведени в употреба.

Става въпрос за свръхзвукови ракети, които летят със скорост, превишаваща няколк пъти скоростта на звука и могат да се промъкнат през американската Противовъздушна отбрана. Те са дотолкоз маневрени, че американската Противовъздушна отбрана просто не може да ги засече. Също говореше и за създадените подводни безпилотни апарати, способни да носят нуклеарен заряд и за други необикновени военни технологии, които би трябвало да предизникат патриотично възприятие в сърцата на феновете, освен в Народното събрание, само че и в цялата страна.

Но, мисля, че това е и сигнал към Съединените щати. Той дава ясно да се разбере - тези технологии са създадени през последните няколко години. По думите му, това е реакцията на рацполагането на американска ПРО на територията на Източна Европа. Той сподели: " Никой не ни слушаше, чуйте ни в този момент. " Ето такова, не напълно завоалирано предизвестие към Съединени американски щати насочи Путин - не се закачайте с Русия и новият й, застрашителен нуклеарен боеприпас. "

" Много благодаря, Матю, това са фактически доста значими вести ", реагира водещият в студиото на CNN.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР