Изцяло споделям мнението на Станислав Балабанов по повод изявлението на

...
Изцяло споделям мнението на Станислав Балабанов по повод изявлението на
Коментари Харесай

Слави Трифонов аха да свали очилата на Денков: Въздух под налягане! Сам себе си иска да излъже

Изцяло споделям мнението на Станислав Балабанов във връзка изказването на министър-председателя акад. Денков, че март месец ще ни одобряват в Шенген по въздух и вода. Предлагам ви да го прочетете и вие, написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов в обществената мрежа.
Ето целия текст към обявата:
„ Цял ден виждам по какъв начин подвластните и наведени медии отразяват с екстаз думите на този, който назовават учен, но не тъкмо, и министър председател, но не тъкмо, този бе… Денков. Та, този Денков хвали самичък себе си и сякаш желае да излъже самия себе си, а посредством себе си и всички нас, че, видите ли, сме постигнали голям триумф – ще ни одобряват в Шенген по въздух и вода от март 2024 година Били се разбрали!
Г-н Денков, вие въобще разбрахте ли каква беше задачата на България? Ако не сте разбрали, ще я повторя!
Като пълноправни членове на Европейски Съюз разумно беше да станем и пълноправни членове на Шенген, като пътуваме безпроблемно по суша – без граници и без километрични опашки от тирове и бусове, които да стоят със седмици, без да могат да се придвижват.
За страдание действителността е такава. Границите по суша остават, а вашите неистини остават в публикациите на тихите и комфортни основни редактори.
Истината е, че досега вашето ръководство е въздух под налягане.
Защото и Шенген е по въздух, и бюджетът ви е цялостен въздух, а и Еврозоната ще остане там- някъде във въздуха.
С въздухари на власт – толкоз! Оставка! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР