Изцяло новият електрически Mustang Mach-E – първият сериен автомобил Ford,

...
Изцяло новият електрически Mustang Mach-E – първият сериен автомобил Ford,
Коментари Харесай

Новият Mustang идва в Европа

Изцяло новият електрически Mustang Mach-E – първият сериен автомобил Ford, създаден от нулата да обезпечи чисто електрическо задвижване с нулеви излъчвания – идва за клиентите в Европа при започване на 2021 година

Опциите за батерията със общоприет и повишен пробег отстраняват терзанията по отношение на напредването, предлагайки до 610 км напълно електрически пробег по WLTP 2 сред зарежданията за безпроблемно владеене и успокоение.

Иновациите при Mustang Mach-E включват и най-модерните технологии на Ford за комфорт, улеснение и подкрепяне на шофирането, предлагани в миналото. Системата от последващо потомство SYNC се учи от държанието на лидера, с цел да прави пестящи време рекомендации. 3 Phone As A Key 4 дава опция за безключов достъп посредством различаване на смарт телефона на притежателя.

Функцията Интелигентен пробег може по-точно да пресметна пробега посредством съгласуваност в облака. 5 В допълнение, най-новите технологии на Ford за асистирано шофиране, паркиране и отбягване на произшествия 6 обезпечават изцяло интуитивно, намаляващо напрежението преживяване зад кормилото.

Всеки Mustang Mach E ще предлага режими на шофиране Whisper (Шепот), Active (Активен) и Untamed (Необуздан), които приспособяват динамичността на задвижване и сетивните преживявания по отношение на настроението на лидера. 5-местният SUV със контур на купе ще става все по-добър с времето посредством актуализации по въздуха.
 Новият Mustang идва в Европа

Изцяло новата платформа на Mustang Mach-E е създадена от Ford Team Edison, с цел да се възползва оптимално от увеличаващото динамичността систематизиране на масата и подаване на въртящ миг от напълно електрически силов елемент.

Независимо дали е във вид 288 кафези, 68 kWh (използваем) общоприет пробег или 376 кафези, 88 kWh (използваем) повишен пробег, литиево-йонната батерия е ситуирана централно сред осите и под пода за невисок център на тежестта, който подкрепя спортната динамичност на Mustang.

Високопроизводителните акумулатори – тествани при рискови температури до - 40 градуса по Целзий – са обезопасени във водонепромокаем корпус със отбрана с усвояване на ударите. Усъвършенствана дейна система за течно стопляне и изстудяване контролира температурата на батерията за усъвършенствана динамичност при рискови метеорологични условия, усъвършенствано време за зареждане и стабилно задвижване при високи скорости.

Мощността на батерията се предава на напълно нов задно инсталиран AC мотор с маслено изстудяване за задвижване на задните колела, и спомагателен предно инсталиран мотор за моделите, оборудвани със система на задвижване на всички колела. Синхронният заден мотор с непрекъснати магнити обезпечава оптимален въртящ миг за 0,5 секунди за извънредно бързи реакции.
• Mustang Mach-E със задвижване на задните колела дава 269 к.с. с батерия със общоприет пробег, 294 к.с. с батерия с повишен пробег и 430 Нм въртящ миг за ускоряване от 0 до 100 км/ч от 6,1 до 6,2 секунди. • Mustang Mach-E със задвижване на всички колела дава 269 к.с. с батерия със общоприет пробег, 351 к.с. с батерия с повишен пробег и 580 Нм въртящ миг за ускоряване от 0 до 100 км/ч от 5,1 до 5,6 секунди. • Mustang Mach-E First Edition е общоприетоо оборудван със задвижване на всички колела и батерия с повишен пробег за мощ от 351 к.с., 580 Нм въртящ миг и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 5,1 секунди. • Mustang Mach-E GT е общоприетоо оборудван със задвижване на всички колела и батерия с повишен пробег за мощ от 487 к.с., 860 Нм въртящ миг и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди.  Новият Mustang идва в Европа

Наличната система за задвижване на всички колела ползва въртящ миг без значение към предните и задните колела за усъвършенствано ускоряване и ръководство – осигурявайки типичното чувство за Mustang. Уникални настройки за амортисьорите, пружините, антиролбарите, кормилното ръководство и силовият елемент са приспособени за типичните за Европа по-тесни пътища с повече завои и по-високите ограничавания за скоростта.

Клиентите на Mach-E ще получат и едногодишен безвъзмезден достъп 5 до мрежата за бързо зареждане IONITY, която към този момент има построени над 300 станции за зареждане и е на път да реализира плануваните 400 до края на тази година. Ford е основател и акционер в консорциума IONITY – предоставяйки мощни станции за зареждане по автомагистрали и основни места в Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР