Изцяло новата за българския пазар марка DR AUTOMOBILES отбелязва премиерата си

...
Изцяло новата за българския пазар марка
DR AUTOMOBILES отбелязва премиерата си
Коментари Харесай

Автосалон София 2019: DR AUTOMOBILES представя ...

Изцяло новата за българския пазар марка DR AUTOMOBILES отбелязва премиерата си на Автосалон София 2019, като дава обещание да предложи на потребителите иновативност и многофункционалност, както и изключително съответствие сред цена и качество.

DR е италиански производител на автомобили, учреден през 2006 година, а по време на 31-то издание на автомобилното изложение в Болоня дебютира първият модел на марката DR: Suv Crossover DR5 - богато стандартно оборудван и преференциална цена в сравнение с съперниците.

Иновациите в DR се отразяват и на маркетинговия фронт- продажбата на автомобили в хипермаркетите се експериментира с категорично положителни резултати.

Обхватът продължава да се уголемява: в края на 2009 година стартира разпространението на DR1; през март 2010 година започва DR2; през 2013 г. на сцената излиза Dr City City Cross. През 2015 г. DR Zero и New DR5 се появяват във версиите Cross, Elegance и Sport. През 2016 година на Bologna Motorshow, марката представя цялата си актуализирана гама автомобили: DR EVO5, DR3, DR4 и DR6.

Новите модели, проектирани с ниско въздействие върху околната среда, са израз на особената сензитивност на компанията към екологията. Следователно, те разполагат с мотори с бензин / пропан-бензин или бензин / метан, произведени с колаборацията на световния водач в производството на метан газ и пропан-бутан за автомобилни системи.

През идната година марката ще лансира електрическа гама артикули, като на щанда на марката на автосалон София е демонстриран електрическият автомобил Dr3 EV с 400 км пробег.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР