Изцяло електрическият I-PACE на Jaguar обещава да предложи както бързо

...
Изцяло електрическият I-PACE на Jaguar обещава да предложи както бързо
Коментари Харесай

Jaguar пуска електричка, която не се плаши от сибирски студ


Изцяло електрическият I-PACE на Jaguar дава обещание да предложи както бързо зареждане, по този начин и бърза динамичност, когато моделът стане разполагаем за покупка. С опция за зареждане за по-малко от 45 минути*, с динамичността на състезателен автомобил и с практичността на SUV, I PACE ще бъде идеалният ежедневен автомобил – без значение дали возите до учебно заведение, пътувате за работа или даже се борите с минусови температури.

Строго тестван при рискови терени и температури, I-PACE укроти Арктика в тестовото оборудване на Jaguar Land Rover за студени метеорологични условия в Арйеплог, Швеция, при температури от порядъка на минус 40 градуса. Тони Уестърлунд, евентуален клиент от Швеция, имаше някои забавни въпроси за живота с I-PACE в арктически условия, особено отнасящи се до стабилността и сцеплението върху лед и сняг. За да отговорят на въпросите му, инженерите на Jaguar го поканиха в Арйеплог, да кара автомобила за първи път и да види през какви проби минава, с цел да се подсигурява динамичността в рискови условия: https://youtu.be/VOnPjpFa3DU

" I-PACE освен ще се зарежда задоволително бързо, с цел да улеснява всекидневието на нашите клиенти, само че и ще предлага мощна и прецизна динамичност в разнородни обстановки и рискови климатични условия. В комбиниране с присъщите мултифункционални качества на нашето високо ценено семейство PACE, това ще бъде мощен електрически SUV като никой различен. "

 2028118

Иън Хобан, Директор на автомобилна серия Jaguar: " Клиентите ще могат да употребяват електрическата мрежа в дома си, с цел да приготвят батерията на автомобила и температурата в купето преди пътешестване. Предварителната климатизация на автомобила обезпечава оптимален пробег, динамичност и комфорт, без значение дали външните температури са смразяващо ниски или рисково високи. Задаването на пожеланото време на зареждане и графика с предварителна климатизация може да бъде направено или от системата InControl в автомобила, или от приложението за смарт телефон Remote APP и е елементарно като настройването на тревога ".

Jaguar I-PACE ще бъде показан с световно лъчение онлайн в 20:00 часа българско време на 1 март 2018 и ще продължи с премиерата си пред публиката на Автомобилния салон в Женева на 6 март 2018 година

 2028117
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР