Изцяло електрическият Hyundai IONIQ 5 получи поредното признание за качествата

...
Изцяло електрическият Hyundai IONIQ 5 получи поредното признание за качествата
Коментари Харесай

Ново признание за IONIQ 5. Този път в Япония

Изцяло електрическият Hyundai IONIQ 5 получи следващото самопризнание за качествата си, откакто доближи до финалната фаза на изданието 2022-2023 година на състезанието Автомобил на годината на Япония (JCOTY).

IONIQ 5 е класиран за последната фаза на конкуренцията в извънредно конкурентна среда от общо 48 нови пазарни оферти, като от компанията разясняват, че борбата е била дотам оспорвана, че в обичайно финалната десетка са били позволени 11 модела.

Към момента, Hyundai IONIQ 5 може да се похвали с редица интернационалните самопризнания, включително , Световен електромобил на годината, Световен авто дизайн на годината, Автомобил на годината на Германия, Автомобил на годината на Англия и други.

Освен IONIQ 5, до финалната фаза на състезанието Автомобил на годината 2022-2023 на Япония доближиха Suzuki Alto, Nissan X-Trail, Nissan Fairlady Z, Mazda CX-60, Renault Arkana, Toyota Crown, близнаците Sakura и eK Cross на Nissan и Mitsubishi, Honda Civic, BMW iX и Range Rover, а спечелилият ще стане прочут през декември.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР