Източник: ЛамятаОвен Внимателно! Вероятността от грешки и пропуски , една

...
Източник: ЛамятаОвен Внимателно! Вероятността от грешки и пропуски , една
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес

Източник: Ламята

Овен
Внимателно! Вероятността от неточности и пропуски, една от които ще Ви принуди да се откажете от своите проекти или значително да ги измените, е доста висока. Ако през днешния ден не деянията нерешителност, след това ще съжалявате. Обмисляйте всяка крачка, старайте се да оценявате своите действия от позиция на другите хора. Може да съумеете да извършите още прекалено много неща, само че за задачата трябвая да действате независимо и да не разчитате на никого. Само че не би трябвало да забравяте, че блестящите вероятности, откриващи се пред Вас, напълно не са мотив да забравяте обещанията, които сте дали на своите другари и близки.

Телец

Днес може да подлудите всички в къщи и да го изкарате из нерви, заформяйки една „ сладка ” истерийка, обвързвана с мистериозното изгубване на нещо доста значимо. Почакаите с разгръщането на толкоз дейна активност, погледнете в чантата си, а и потърсете в личните си джобове. ”Нещото ” на никое място не се е изгубило, а Вие през днешния ден сте просто склонни към нервност.
 

Близнаци

Отделете малко време и намерете за своя обичан човек играчки, която оптимално да подхожда на неговото лице, форма или общо въодушевление. Именно в този момент възможностите да намерите такова чусдо, са много огромни. Всъщност, може да се случи и противоположното: купувайки играчка, може да срещнете човек, който ужасно да наподобява на нея и който да се окаже, че Ви е подарък от ориста.
 

Рак

Струва Ви се, че става горещичко. Ако усещате покачването на температурата, допустимо е това да става, тъй като всички прожектори да са ориентирани към Вас. Но не би трябвало да се страхувате - очаквали сте този миг, даже и да не сте си дали сметка за това. Ако през днешния ден не се случва нищо, от какво ще би трябвало да се притеснявате? На процедура ще получите море от удоволствия заради всеобщото внимание към Вас. Още в никакъв случай не сте имали цялостен надзор над всички откриващи се пред Вас благоприятни условия. По-бързо започвайте да действате!
 

Лъв

Днес няма да е елементарно да се решите на прям диалог с Вашия обичан човек. Само че това ще би трябвало да стане, с цел да избегнете някои недоразумения и взаимно недоумение в бъдеще. Най-трудното ще бъде, да кажете първите думи, а по-късно нещата сами ще тръгнат.Успех!
 

Дева

Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.
 

Везни

Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.
 

Скорпион

Колкото и необикновено да звучи това, само че към този момент сте се уморили да пазите тайната – най-много за това, че Ви се желае целият свят да узнае за тази прелестна връзка, която е зародила сред Вас и един избран човек. Обикновено нямате нищо срещу погледите, хвърлени скришом, и тайните срещи, само че не и в този случай. Ако сте решили, отстоявайте своето!
 

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви доближава удовлетворението от живота. В последно време обилно сте разпределяли своята сила с цел да сте в помощ или разполагаем на всички поред, и това Ви е отвлекло от мисълта за това, което не Ви доближава. Само че през днешния ден ще разберете, какво в действителност не Ви доближава, и ще се замислите над опциите, по какъв начин да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се коства явен и задоволително прелъстителен.
 

Козирог

Днешният ден подготвя към спонтанни решения. Те ще бъдат доста по-ярки и ефектни от от дълго време премислените дейности. Вашия обичан човек ще би трябвало много да се потруди, с цел да притегли вниманието Ви, само че задачата му ще бъде много сложна. Впрочем, той сносно е изучил Вашите привички и навици, та по тази причина все-пак ще успее да се оправи. Ще бъде забавно!
 

Водолей

Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.
 

Риби

Този ден може да бъде изпълнен със знаци и по тази причина се постарайте да бъдете оптимално деликатни и наблюдавайте света към себе си. Обръщайте изключително внимание на необикновените съвпадения и не се учудвайте, в случай че някой различен стартира да се държи по напълно нетипичен за него метод. Продължавайте да вървите по пътя, по който се движите в този момент. Ако усетите някакво безпокойствие за неща, които се отнасят за живота Ви, точно през днешния ден може да намерите толкоз нужното Ви утешение.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР