Изследване показва кои са най-търсените и предлагани стоки в сайтовете

...
Изследване показва кои са най-търсените и предлагани стоки в сайтовете
Коментари Харесай

Вижте какво търсят видинчаните в нета

Изследване демонстрира кои са най-търсените и предлагани артикули в уеб страниците за безвъзмездни разгласи в цялата страна. Ако в някои градове най-вече се купуват коли, то във Видин главно имат потребност от лодки, каравани и билети за концерти и разнообразни събития. Така, макар че районът се слави като най-бедния в Европа, то очевидно живеещите там имат много свободно време, което да запълват. Това демонстрира статистиката на една от най-големите онлайн платформи за сделки у нас.
Култовото немско возило "Голф " пък затвърждава позицията си на неофициалната емблема на миньорския град Перник. Оказва се, че там най-търсената и предлаганата стока в уеб страниците за безвъзмездни разгласи е точно този автомобил, като офертите за него са скочили с цели 40% за година.
Столичани главно ровят из нета, с цел да си търсят работа, което е подбудено от по-доброто възнаграждение и множеството свободни позиции на пазара на труда.
Въпреки това в София главните продукти, които се пускат за обмен, са облекла.
"Търсенето дефинира предлагането " важи в цялостна мощ за Плевен. Там хората сърфират из нета главно с цел да търсят прехранване, само че и главните разгласи, които се пускат са за свободни позиции.
В момента там бизнесът се нуждае от хора, които да работят като офис асистенти, в автосервизи и в цветарски магазини.
Работодател даже предлага заплата сред 1000 и 5000 лв., в случай че сте експерт в интернационалното Данък добавена стойност възобновяване.
Гражданите на Велико Търново пък несъмнено са естети и обръщат внимание на себе си и дома си. Хората там оферират както нови облекла, по този начин и втора ръка, само че главното търсене е за нещица свързани с дома и градината – мебели, завеси, килими и всевъзможен тип посуда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР