Нагла измама в Билла“ във Враца разкри опарен клиент пред

...
Нагла измама в Билла“ във Враца разкри опарен клиент пред
Коментари Харесай

Нагла измама! „Билла“ във Враца цака клиенти с цените /доказателства/

Нагла машинация в „ Билла “ във Враца разкри опарен клиент пред организация BulNews. 
Врачанин сигнализира, че е бил преметнат в обекта в квартал „ Медковец “ в града. Преди дни мъжът си купил кашкавал „ Дряново “. На опаковката пишело, че цената за разфасовката от половин кг е 7 лв.. Мъжът отишъл на касата, само че при маркирането се оказало, че цената е с близо 2 лв. от горната страна – 8.95 лв.. 
Клиентът потърсил от чиновниците пояснение за разминаването. От там му обяснили, че кашкавалът е бил на промоция допреди дни, само че към този момент не е. По тази причина той трябвало да си заплати цената, която схванал на касата, а не тази, маркирана на стоката.
Все отново врачанинът си купил продукта. Той обаче се свърза с медията ни, с цел да дадем публичност на казуса. Ясно е, че някои хора не са за 2-та лв., само че в магазина пазарят доста възрастни хора с ниски пенсии. Така някой, отброил тъкмо 7 лв. за хранителната стока, може да се прибере вкъщи си гладен, поради далаверите на хипермаркета. 
Това не е индивидуален случай, споделя още гневният врачанин. Честа процедура в хипермаркетите е да има разминавания в цените, подправени промоции и какви ли не нелоялни практики. 
Редно е способените органи да се самосезират и да попречат на огромните вериги да лъжат по сходен безочлив метод клиентите си. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР