Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху отправи днес предупреждение срещу опитите да

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху отправи днес предупреждение срещу опитите да
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху отправи предупреждение срещу опитите да бъде нападан Израел

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху насочи през днешния ден предизвестие против опитите да бъде нападан Израел на фона на изострилото се напрежение след свалянето на израелски изтребител от сирийската противовъздушна защита през вчерашния ден, съобщи ДПА.

 © Българска телеграфна агенция
Недвусмислено дадохме да се разбере, че разпоредбите ни на деяние не са се трансформирали изобщо. Ще продължим да нанасяме удари при всеки опит да бъдем ударени, сподели Нетаняху при започване на седмичното съвещание на кабинета. Израелските водачи обявиха, че въздушните удари са изпратили ясно обръщение до Иран, отбелязва Асошиейтед прес.

Ние не просто приказваме, ние действаме, съобщи министърът на строителството и жилищната политика Йоав Галант.
Мисля, че в този момент сирийците схващат добре, че за тях е нездравословно да приютяват иранци на сирийска територия, сподели той пред АП.

Вчерашната ескалация на напрежението стартира, когато Израел сподели, че е свалил ирански дрон, дохвърчал от Сирия в Израел. След това Израел стартира обстрел в Сирия против " ирански цели ". Израелски изтребител Еф-16, взел участие в бомбардировките, се разруши на израелска територия, откакто е бил подложен на натоварен ответен огън от сирийската противовъздушна защита.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР