Израелските служители са все по-загрижени, че Международният наказателен съд може

...
Израелските служители са все по-загрижени, че Международният наказателен съд може
Коментари Харесай

Израел е загрижен, че Международният наказателен съд може да издаде заповеди за арест срещу Нетаняху, висши служители: доклад

Израелските чиновници са все по-загрижени, че Международният углавен съд може скоро да издаде заповеди за арест против премиера Бенямин Нетаняху и други висши чиновници по обвинявания, свързани с войната в Газа, се споделя в отчети.

Съдът може да упрекна висшите държавни фигури в гонене на прекомерно недопечен боен отговор на офанзивите на Хамас против Израел от 7 октомври и попречване на доставката на филантропична помощ за Ивицата Газа, Новият Това оповестява York Times, базирайки се на израелски и задгранични публични лица.

Вестникът оповестява, че всевъзможни заповеди, издадени от МНС, „ евентуално ще бъдат възприети в огромна част от света като смиряващо морално неодобрение “ и цитира длъжностно лице, което споделя, че опцията за тях е включена в израелското решение- прави през последните седмици.

Такива заповеди биха могли да съставляват спънки при пътуването на израелските чиновници и могат да бъдат издадени и против ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР