Израелските сили за отбрана съобщиха, че техни войници са убили

...
Израелските сили за отбрана съобщиха, че техни войници са убили
Коментари Харесай

Израелските сили на отбраната: Убихме шефа на главното разузнаване на „Хамас“

Израелските сили за защита оповестиха, че техни бойци са умъртвили ръководителя на основното разузнаване на „ Хамас “ в южния град Хан Юнис в Газа.
Прочетете още
Израел не дава спомагателни детайлности за удара или неговото място, както и за името на високопоставения член на терористичната формация.

Военните обаче разгласяват поредност от видеоклипове, показващи удари в линията Газа, в това число този, ориентиран против висшия член на „ Хамас “, както и по тунели, употребявани от терористите на „ Хамас “.

Сраженията не престават, откакто „ Хамас “ извърши невиждано нахлуване против Израел на 7 октомври. Най-малко 1400 души са починали, а 3400 други са били ранени в Израел, написа ABC News. 

Според палестинското министерство на опазването на здравето в Газа минимум 2750 души са починали при ответни удари от страна на Израел, а други 9700 са ранени, като се чака тези числа да набъбнат.

Напрежението се повишава поради предстоящата сухопътна интервенция от страна на Израел и заповедите за евакуация на жителите на Газа, съобщи bTV.

Южният град Хан Юнис в Газа, където се оповестява, че е погубен шефът на разузнаването на „ Хамас “, пострада мощно след израелски въздушен удар.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР