Израелските сили за отбрана са атакували централата на Хамас“ в

...
Израелските сили за отбрана са атакували централата на Хамас“ в
Коментари Харесай

Израел удари централата на „Хамас“ в Хан Юнис

Израелските сили за защита са атакували централата на „ Хамас “ в град Хан Юнис в южната част на Ивицата Газа, разгласи представителят им.

" По време на сухопътна интервенция в Хан Юнис израелските сили за отбрана нападнаха централата на Хамас в центъра на града, включително и командния център на разузнаването на палестинското придвижване ", сподели Даниел Хагари, представен от Българска национална телевизия.

Информацията не може да бъде доказана от самостоятелен източник.

Израел подозира, че водачът на „ Хамас “ в Ивицата Газа - Яхия Синуар, се укрива в тунели под Хан Юнис.

Израелските сили оповестиха, че са в развой по вдишване на контрола върху северната част на Газа, откъдето стартира израелската атака. Там армията е фокусирала напъните си върху региона на Дардж Туфах, където е последният забележителен бастион на терористичната формация в северната част на Газа.

Вчера израелските сили завършиха широкомащабна офанзива по цели на „ Хизбула “ в Ливан, покрай границата с Израел. Там са били отстранени три терористични кафези.

" Южните региони на Ливан няма да се върнат към това, което бяха ", съобщи Хагари.

Той добави, че 80 % от изстреляните от „ Хизбула “ ракети в петък са паднали на ливанска територия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР