Израелски военни са застреляли палестинец след нападение с автомобил срещу

...
Израелски военни са застреляли палестинец след нападение с автомобил срещу
Коментари Харесай

Палестинец беше застрелян при нападение с автомобил на Западния бряг

Израелски военни са простреляли палестинец след нахлуване с автомобил против пропускателен пункт на окупирания Западен бряг, в резултат на което един боец е бил тежко ранен , съобщи Ройтерс, базирайки се на палестински и израелски публични представители.

Израелските въоръжени сили споделиха, че военните са разкрили огън, откакто мъжът доближил пропускателния пункт и се опитал да прегази боец с колата си, а след това го нападнал с секира. Палестински представители, споделиха, че са били осведомени от израелската Служба за взаимозависимост, че 54-годишният мъж е бил погубен. Израелската работа за незабавна помощ заяви, че лекува 20-годишен мъж с пострадвания по крайниците, който е в тежко положение.

Атаката беше осъществена ден след изборите, в следствие от които е допустимо някогашният министър председател Бенямин Нетаняху да се завърне във властта.

Обстановката на окупирания Западен бряг е напрегната от месеци. Тази неделя различен палестинец беше убит, откакто атакува с кола израелски бойци.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР