Израелски въздушен удар уби шестима палестинци в окупирания Западен бряг,

...
Израелски въздушен удар уби шестима палестинци в окупирания Западен бряг,
Коментари Харесай

6 палестинци и 1 израелец убити при сблъсъци на Западния бряг

Израелски въздушен удар умъртви шестима палестинци в окупирания Западен бряг , заяви палестинското здравно министерство в неделя, откакто Израел заяви, че един негов боец е бил погубен, предава " Ройтерс ".

Израел сподели, че негов аероплан е стрелял по палестински екстремисти , които са атакували войски в град Дженин, до момента в който палестинското министерство сподели, че ударът е ориентиран към хора, които са се събрали на мястото, а очевидци споделиха, че офанзивата е станала, до момента в който израелските сили се изтеглят.

" Един от мъжете беше обезглавен ", сподели за Ройтерс Муджахид Назал, палестински доктор и първа помощ на мястото. " Изглежда, че ракетата го е блъснала непосредствено. Други бяха с откъснати крака. Седми човек беше тежко ранен и откаран от колата за спешна помощ. "

Друг очевидец, Ахмед Сюлейман, сподели: " Въздушният удар е настъпил на входа на Дженин в регион, наименуван Триъгълник на мъченика. Можете да видите резултата от ракетата. Кръв и елементи от тялото са разпръснати на всички места. "

Четирима от убитите са братя, съгласно членове на фамилията.

Израелски граничен служител на реда беше погубен, а други бяха ранени, когато автомобилът им беше ударен от избухливо устройство по време на интервенции в Дженин, оповестиха израелските военни и полиция.
 Израел удари финансови ядки на
Израел удари финансови ядки на " Хамас " на Западния бряг

Мерки против ислямския тероризъм
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР