Израелски елитен клуб иска атакуващ халф на , пишат местните

...
Израелски елитен клуб иска атакуващ халф на , пишат местните
Коментари Харесай

Бейтар пожела една от звездите на Лудогорец

Израелски първокласен клуб желае атакуващ халф на, пишат локалните медии. Става въпрос за Бейтар (Йерусалим), който ще се опита да притегли. Интересното е, че конгоанецът пристигна в Разград точно от Обетованата земя. Там той носеше екипа на Бней Йехуда. " Орлите " го спазариха през февруари 2019 година, само че договорът влезе в действие през юни.

Клубът от Йерусалим не се движи изключително добре този сезон и е едвам 12-и с 13 точки. Бейтар желае да ускори атакуващата линия и по тази причина се е насочил към Чибота, който има опит в шампионата на Израел, като там е играл още за Макаби (Тел Авив) и Апоел (Кфар Саба). Общо е бил в локални отбори цели 4 години.

Привличането на Чибота обаче ще е комплицирана задача, тъй като в Бейтар са наясно, че Лудогорец продава скъпо и ще би трябвало да бъде извадена по-сериозна трансферна сума. Опция е и преотстъпване на играча. Очаква се в скоро време евреите да излязат с съответна оферта.

През есента " орлите " към този момент дадоха двама свои футболисти в Израел. Плеймейкърът Дан Битон мина в Макаби (Тел Авив), а бранителят отиде в Макаби (Хайфа).

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР