Израел прекратява всички полети до страната, съобщава Спутник.Мярката, предприета от

...
Израел прекратява всички полети до страната, съобщава Спутник.Мярката, предприета от
Коментари Харесай

Нетаняху прекратява всички полети до Израел

Израел приключва всички полети до страната, оповестява " Спутник ".

Мярката, подхваната от премиера Бенямин Нетаняху, ще остане в действие, до момента в който се реализира правосъдно съглашение, позволяващо всички пасажери, които идват в Израел, да бъдат поставяни под карантина в специфични хотели.

Ограничението няма да засегне самолетите, които към този момент са отлетели към страната.

На 1 април Нетаняху разпореди всички идващи в Израел да остават под карантина в хотели. Мярката беше подхваната, откакто израелските медии оповестиха, че доста постоянно хора, влезнали в страната през летището в Тел Авив, не престават да водят изцяло естествен живот.

Съгласно разпореждането на премиера новодошлите би трябвало да престоят 14 дни в хотел под наблюдаване на здравните управляващи, с цел да се избегне разпространяването на ковид.

Въпреки това обаче през вчерашния ден на летището в Тел Авив е пристигнала група от 70 израелци с полет от Ню Джърси, Съединени американски щати, които са се прибрали по домовете си с такси.

През последните седмици полетите до Израел са намалели фрапантно - сега се правят едвам 2-3 дневно. Един от тях е пряк от Съединените щати, с който израелци се връщат в родината си. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР