Израел отваря вратите на стадионите за футболни срещи още тази

...
Израел отваря вратите на стадионите за футболни срещи още тази
Коментари Харесай

Само ваксинирани срещу COVID-19 ще могат да ходят на мачове в Израел

Израел отваря вратите на стадионите за футболни срещи още тази седмица за най-много 1500 фенове в мача сред Апоел (Тел Авив) и Бней Сахин в събота, само че при съответни правила. Апоел разкри листа с 10 точки за това кой и по какъв начин може да се снабдява с билети за мачовете на стадион „ Блумфийлд “ в Тел Авив.

Само притежателите на абонаментни карти от сезон 2019/20 могат да желаят билети, които се продават единствено на един уебсайт. Който се снабди с билет за даден мач, автоматизирано отпада за подобен при идващото домакинство на отбора.

Един човек може да купи единствено един билет, в случай че е на възраст най-малко 16 години. Освен това купувачът ще би трябвало да удостовери, че е имунизиран против COVID-19. Потвърждението би трябвало да бъде показано на влизане в стадиона дружно с документ за идентичност.

На всеки билет е маркирано и време, в което притежателят му би трябвало да влезе на стадиона и то би трябвало да бъде спазено. Храна и питиета няма да се продават на оборудването, само че е разрешено внасянето на пластмасови бутилки от почитателите

Въпреки строгите правила, се чака всички налични 1500 билета да бъдат разпродадени преди началото на мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР