Изпращането на западни танкове в Украйна ще удължи войната в

...
Изпращането на западни танкове в Украйна ще удължи войната в
Коментари Харесай

Ако САЩ и Русия не се споразумеят, ще започне ІІІ световна война

Изпращането на западни танкове в Украйна ще удължи войната в тази страна и в случай че Вашингтон и Москва не доближат до съглашение, ще стартира трета международна война, съобщи президентът на Хърватия Зоран Миланович, представен от ХИНА.

„ Това ще удължи войната. Всички танкове, в това число съветски и американски, горят по един и същи метод и хората в тях са или убити, или съумяват да избягат “, сподели Миланович пред публицисти през вчерашния ден. Хърватският президент употребява съвсем същата фраза като представителя на Кремъл Дмитрий Песков, който в сряда сподели във връзка с обещаните на Украйна немски и американски танкове, че „ тези танкове горят като всички останали “.

„ Войната в Украйна „ ще продължи, до момента в който Москва и Вашингтон се спогодят в някакъв момента да я прекратят “, което е „ извънредно мъчно и надалеч “, продължи хърватският президент. Според него в тези диалози „ нито Загреб, нито Берлин, нито Париж, нито Брюксел “ ще бъдат съветвани, а в случай че те не бъдат извършени, светът ще стартира да се придвижва постепенно към трета международна война.

Той насочи рецензия към външния министър на Германия Аналена Бербок за думите й пред Съвета на Европа, че европейските страни би трябвало да бъдат единомислещи и да спрат да се упрекват между тях, тъй като в Европа има война против Русия, а не сред европейските страни. По този мотив Миланович съобщи, че в никакъв случай не е виждал „ сходна полуда “ и че не знае Европа да е във война с Русия.

„ Може би Германия е във война с Русия. Успех този път, нека свърши по-добре, в сравнение с преди 70 години, само че ние не сме във война с никого “, сподели хърватският президент, представен от Българска телеграфна агенция, и добави: „ Тя (Бербок) ни споделя, че всички ние сме във война с Русия. Ние не сме, Америка е, ние сме единствено пионки “.

Миланович е прочут с това, че се опълчва на оказването на военна поддръжка за Украйна. Тази негова позиция е в несъгласие с позицията на държавното управление на премиера Андрей Пленкович, който дефинира неотдавна президента като „ путинофил “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР