Използването забранено, продажбата разрешена. Подобен новогодишен казус не просто граничи

...
Използването забранено, продажбата разрешена. Подобен новогодишен казус не просто граничи
Коментари Харесай

Уникална скрита камера! Какво се случва с хвърлянето на пиратки в Пловдив

Използването неразрешено, продажбата позволена. Подобен новогодишен проблем не просто граничи с парадокса, само че и намирисва на чиста проба измама, написа " Трафикнюз ". Защото гръмко да прокламираш убийствени санкции от порядъка на 30 000 лв. за използването на пиротехника под тепетата, а в това време отново в Пловдив пиратки да се продават под път и над път...

И по какъв начин по-точно ще бъдат приложени въпросните жестоки наказания за приложимост на пиратки, бомбички и ракети по време на празниците?

Изданието към този момент е писало за два случая, в които деца хвърлят пиратки в двора на учебно заведение " Свети Седмочисленици " в ЖР " Тракия ". В единия повече от час напълно необезпокоявани гърмяха две момчета - едното напълно малко, другото - явно младеж, и... нищо. В другия поради хвърлени пиратки - отново там, домашният любим на пловдивчанка се изтръгна от ръцете й и тя към момента го търси.

Да сте чули някой да е санкциониран? Въпреки нарочната заповед на кмета? Въпреки декларациите, че полицията ще следи прецизно за извършители? Въпреки още по-категоричните заявления, че ще се постановат наказания?...

В същото това време градът ни, изключително междублоковото пространство, методично и ескалиращо с идването на Нова година се трансформира в полесражение. А бизнесът с пиратки се вихри с такава мощ, че може да му завиди всеки простосмъртен търговец. Те - бомбичките, могат да се намерят съвсем на всички места - от магазините за 1 лев до... аптеките. Да не приказваме за електронната търговия, където нещата са безусловно отвън надзор!

Екип на изданието снима скрита камера в един подобен търговски обект, където разбрахме, че би трябвало да " палиш фитила и да се дърпаш ", " да гледаш над теб да няма жици ", да " хвърляш далеко, че да не ти гръмне в ръката " и да " гледаш да няма хора ", когато гърмиш. И че магазинът, несъмнено, ще работи и на 31 декември. Естествено, в този момент е БУМът на пиратките.

Скрили сме лицето на продавача, тъй като не е единственият, който търгува с пираки в града. Вижте скритата камера във видеото:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР