Министерството на отбраната на САЩ обяви търг за закупуване на

...
Министерството на отбраната на САЩ обяви търг за закупуване на
Коментари Харесай

Пентагонът обяви търг за закупуване на книги за военната стратегия на Русия и Китай

Министерството на защитата на Съединени американски щати разгласи търг за закупуване на книги за военната тактика на Руската федерация и Китай за кадети от Колежа на военновъздушните сили в Алабама. Съответните данни са предоставени на уеб страницата за държавни поръчки на Съединени американски щати, оповестява ТАСС.

Военното ведомство на Съединени американски щати чака доникъде на юни да закупи книги от западни създатели, в това число Офер Фридман, Андрю Монахан, Кенет Пейн и други, отдадени на военната тактика на Русия, в това число в украинската рецесия, военната тактика на Китай, тактики в космоса, както и въпроси на изкуствения разсъдък. Броят на екземплярите не е посочен. Пентагонът отделя по 600 $ за закупуването на всяко издание.

От оповестените данни излиза наяве, че се възнамерява книгите да бъдат употребявани от Военновъздушни сили на Съединени американски щати за „ просветителни и подготвителни “ цели. Заявки за присъединяване в търга се одобряваха до 31 май. Книгите би трябвало да бъдат доставени в границите на 30 дни след утвърждението на заявката до Командването на военновъздушните сили на Съединените щати и Генералния щабен лицей в Монтгомъри, Алабама.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР