Използването на думата корупция по отношение на Президента на Руската

...
Използването на думата корупция по отношение на Президента на Руската
Коментари Харесай

Митрофанова с горещи думи! Защо има война

" Използването на думата " корупция " във връзка с Президента на Руската Федерация Владимир Путин в подтекста на построяването на газопровода " Балкански поток " са безусловно неприемливи и не могат да се преглеждат иначе, с изключение на като огорчение по отношение на Руската Федерация ", разгласи посланикът на страната у нас Елеонора Митрофанова в тродизионния си седмичен брифинг=

Преди съветското управление да вземе съответните решения, управляващите в Киев, които в продължение на осем години бяха подлагали на геноцид личното население в Донбас, започнаха намерено да декларират, че нямат предпочитание да извършват Минския комплекс от ограниченията за урегулиране на спора.

Наблюдавахме окончателния отвод на Украйна от опцията за мирното решение на обстановката. Киев еднопосочно заложи на военния сюжет, украинските националисти са подготвяли проекти за образуване на блицкриг в района.

Все по-високо се чуваха думите, че Украйна ще се стреми да сътвори лично нуклеарно оръжие. Имайки поради солидното " наследие " от руския интервал в страната в региона на нуклеарни технологии, такива изказвания провокираха закономерна угриженост на съветската страна.

На този декор Съединени американски щати и съдружниците им продължаваха да доставят за режима в Киев въоръжения, да приготвят националистическите батальони за военни дейности против жителите на Донбас и да заливат локалното осведомително поле с антируските нагласи=

В контактите си с западните " сътрудници " Русия нееднократно предупреждаваше, че приближаването на военната инфраструктура на алианса директно към нашите граници е неприемливо.

Провеждането на специфичната интервенция е превентивна мярка, с цел да не се допусне пълномащабната експанзия против Донецката и Луганската Народни Републики и обособени райони на Русия, която е била планувана от Украйна за март на тази година. Днес нашата страна пази своите ползи, своето бъдеще, както и предотвратява по-голяма война, провеждайки интервенцията по демилитаризацията на Украйна, която би трябвало да стане неутрална страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР