Изпитните сесии за образователно-квалификационните степени "бакалавър" и "магистър" /редовна и

...
Изпитните сесии за образователно-квалификационните степени "бакалавър" и "магистър" /редовна и
Коментари Харесай

Изпитните сесии от зимния семестър в Техническия университет ще са онлайн

Изпитните сесии за образователно-квалификационните степени "бакалавър " и "магистър " /редовна и поправителна/ от зимния учебен срок в Техническия университет ще се състоят "отдалечено в електронна среда, в сходство с планувания график ". Това се показва в заповед на ректора на Техническия университет в София проф. инж. Иван Кралов, оповестена в уеб страницата на висшето учебно заведение.

Поради въведената изключителна епидемиологична конюнктура ръководителите на звената би трябвало да плануват през лятната изпитна сесия спомагателни изпитни дати за дисциплините от зимния учебен срок, се предлага в заповедта на ректора на Техническия университет в София.

Тази година образователните стратегии са модифицирани в сходство с новите референтни рамки, признати от академичното управление, като срокът за образование по всички специалности е понижен с половин година – надлежно на една година и на две години.

Новите магистърски специалности са „ Висш мениджмънт “ и „ Мениджмънт и бизнес-информационни системи “ в Стопанския факултет и „ Анализ на огромни масиви и потоци от данни “ във Факултета по приложна математика и информатика, „ Иновативни информационни технологии и предприемачество “ – на български и на британски език във Факултета по телекомуникации, взаимно с Университета Алборг, Дания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР