Изпипана до всеки детайл сватбена фотосесия, качи в личния си

...
Изпипана до всеки детайл сватбена фотосесия, качи в личния си
Коментари Харесай

Блясък и разкош! Ослепителните сватбени СНИМКИ на милионерската дъщеря Теодора Балабанова

Изпипана до всеки подробност сватбена фотосесия, качи в персоналния си профил в Facebook Теодора Балабанова. Там тя събра хиляди похвали от другари и познати. Нека си напомним, че дъщерята на първомайския необут – Йордан Балабанов -Даци, сподели „ да” на своя обичан Атанас Петров през месец юли, тази година, написа Trafficnews.bg.





Според клюки, обилното празненство, състояло се в хотел „ Маринела” в София е коствало над 1 милион лв.! Красивата русокоска дефилира пред повече от 300 посетители, облечена в изящна рокля, обсипана с кристали “Swarovski”, а цената и надхвърляше 50 хиляди лв..





Всеизвестна е голямата обич сред татко и щерка, и точно по тази причина Йордан Балабанов се погрижи да не липсва нищо, на този толкоз специфичен ден за щерка му.



Собственикът на най-големия оранжериен комплекс в Южна България, е прочут със пристрастеността си към националната музика, и точно това е повода част от програмата да бъде ангелогласната Деси Слава, която накара гостите да се усещат горди от това, че са българи, с осъществяването на хубави фолклорни мелодии. Част от тържеството бяха още обичаната изпълнителка на булката – Алисия, индивидът глас – Тони Стораро и Ваня Костова. Народни ансамбли и фокусници, също бяха част от програмата.

Сред шаферките на булката беше Христина Ангелова, която е една от най-хубавите приятелки на богатата дъщеря и прочут коафьор и гримьор в Асеновград. Преди няколко дни, те се завърнаха от екскурзия, а като дестинации бяха избрали – Барселона, Милано, Венеция и Верона.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР