Изпепеляващ доклад с тежки съмнения за злоупотреби за дейността на

...
Изпепеляващ доклад с тежки съмнения за злоупотреби за дейността на
Коментари Харесай

СТРОГО СЕКРЕТНО! Лъсна жестока истина за Христо Иванов! Подозират го в злоупотреба за 6 милиона лева като министър!

Изпепеляващ отчет с тежки подозрения за злоупотреби за активността на Христо Иванов като правосъден министър, е предаден на прокуратурата. Това разкриха пред БЛИЦ два самостоятелни източника от правоохранителната система. Докладът е подписан от Сметната палата и съдържа данни за извършени голям брой съмнителни публични поръчки, касаещи основно пандизите. Там където един ден ще дебаркира българският Фетуллах Иван Костов и придворната му свита от подмолния кръг " Агнешките главички ".

Общата стойност на хипотетичните злоупотреби е внушителните 6 000 000 лв.. Колосалната сума е посочена за времето на злополучното ръководство на Христо Иванов, което е малко над 2 години.

Христо Иванов, именуван в медийното пространство и Пинокио, постоянно обича да бръщолеви купешки приказки за корупция. Но очевидно неговият лозунг по тази тематика е " Корупция е всичко това, в което не вземам участие ".

Очаква се прокурорите да ревизират деликатно всяка една от съдържащите се в отчета на инспекторите публични поръчки. Ако бъдат събрани задоволително доказателства за отговорни длъжностни лица, те ще бъдат предадени на съд.

Отсега е ясно, че капризният Христо Иванов е добре да свикне със затворническата храна, а нищо чудно да стане и " веган " по образеца на неговия кукловод Иван Костов.

Със сигурност на двамата няма да им е скучно, в случай че попаднат зад решетките. Там ще изпитат от първо лице възприятията на лишените от независимост, измежду които към момента няма нито един от идеолозите и изпълнителите на мафиотската приватизация, който трансформира стотици хиляди българи в просяци.

Ивайло КРАЧУНОВ

БЛИЦ ЩЕ СЛЕДИ РАЗВИТИЕТО НА СКАНДАЛА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР