Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на парламентарната група на

...
Изпълнителното бюро на БСП и ръководството на парламентарната група на
Коментари Харесай

БСП ще покани Пламен Николов на разговор

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и управлението на парламентарната група на коалиция " Българска социалистическа партия за България " се събраха на " Позитано 20 " за разискване кандидатурата за министър-председател. Това оповестиха от пресслужбата на партията.

Българска социалистическа партия ще предложения претендента на " ИТН " за министър председател Пламен Николов на диалог в парламентарната група. Това заяви заместник-председателят на Българска социалистическа партия по обществени политики Ирена Анастасова след съвещанието на Изпълнителното бюро на партията.

Бихме желали да има такава среща, тъй като ние сме прецизирали целите и следва да работим по формата на поддръжка на тези цели - дали ще бъде съглашение, дали ще бъде стратегия на държавното управление, само че ние държим да проведем този диалог, с цел да може да имаме и някаква форма на поддръжка, която да е писмена, уточни Анастасова.

Ние чухме претендента за министър председател, както и всички български жители чуха това от медиите, разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия. Ние го познаваме толкоз, колкото, допускам, и останалите жители в България, добави тя.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР